Maçın ardından - Son Dakika
Spor

Maçın ardından

Maçın ardından

UEFA Avrupa Ligi C Grubu 3. hafta maçında Rus ekibi Krasnodar'a 2-0 yenilen Trabzonspor'un teknik direktörü Ünal Karaman, "Sonuç bizi mutlu etmedi, kazanmayı arzu ederdik ama sonucu alamadık, üzgünüm." dedi.

25.10.2019 01:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

UEFA Avrupa Ligi C Grubu 3. hafta maçında Rus ekibi Krasnodar'a 2-0 yenilen Trabzonspor'un teknik direktörü Ünal Karaman, "Sonuç bizi mutlu etmedi, kazanmayı arzu ederdik ama sonucu alamadık, üzgünüm." dedi.

Karaman, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi.

Oyuncularının oyunun büyük bir bölümünde arzu edilen oyun isteği ve mücadele gayretinin, sonuca takılmaksızın kendilerini mutlu ettiğini belirten Karaman, saha içerisinde niyeti iyi olan ve iyi mücadele eden bir oyuncu grubu olduğunu vurguladı.

Karaman, bu tür müsabakalarda anlık pozisyonların sonucu belirlediğine işaret ederek, şunları kaydetti:

"Bu nedir? Küçük dokunuşlardan, bir pastır, yapacağınız bir vuruştur, o pozisyonlar da maçın hikayesini yazdırıyor. Ben oyuncularımın yeteneği ölçüsü içerisinde o dediğim detay pozisyonların haricinde saha içerisindeki vermiş oldukları mücadeleden son derece memnunum. Sonuç bizi mutlu etmedi, kazanmayı arzu ederdik ama sonucu alamadık, üzgünüm."

Bir gazetecinin kalan maçlarla ilgili sorusuna Karaman, şu cevabı verdi:

"Çok zorlu rakiplerle oynuyorsunuz. Üç tane rakibiniz var dörtlü grubun içerisinde, dolayısıyla üç tane rakibiniz de sizin üstünüzdeki torbadan gelmişler, yani bir kere bu gerçeğin adını koyacaksınız. Bugünkü dediğiniz takım 100-150 milyon avro bütçeye sahip olan bir takım, sonuçta onlar da kendi adına kazanma gayreti içerisindeler. Hayal satmanın bir manası yok, elbette ki biz oynadığımız üç müsabakaya da kazanma adına çıkacağız ama işimizin zorluğunu hepimiz bileceğiz, hepimiz kabul edeceğiz."

"İşimizin zor olduğunu söyleyebilirim"

Karaman, Trabzonspor'un şartlar ne olursa olsun, hangi müsabakayı nerede oynarsa oynasın niyetinden şüphe etmeksizin mücadele ettiğini vurgulayarak, "Biz bu gruptaki oynayacağımız tüm müsabakalarda aynı mücadeleyi, aynı gayreti göstereceğiz. Sonuç ne olur hep beraber göreceğiz ama bu takımların da oynayacağı müsabakalar dikkate alındığı takdirde işimizin zor olduğunu söyleyebilirim." değerlendirmesinde bulundu.

Krasnodar deplasmanındaki maçın Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'ndeki durumunu belirleyip belirlemeyeceği yönündeki soru üzerine Karaman, "Biz zaten bugünkü müsabakayı kazanmış olsaydık, hemen hemen rakibimizi saf dışı bırakmış gibi olacaktık. Şimdi Basel'in Getafe'yi de yenmesi dikkate alındığı takdirde ister istemez Krasnodar da havaya girdi. O da kendince deplasmanda yendiği bir takımla 'iç sahada oynayacağım ve kazanacağım' diyecek ve o da yarışın içerisinde olacak." ifadelerini kullandı.

Oynayacakları hiçbir müsabakada mağlup olmamaları gerektiğini belirten Karaman, "Kazanıp ondan sonra rakiplerimizin durumuna bakmamız gerekiyor ama deplasmanda oynayacağımız ilk müsabaka mutlak grupta kazanılması olan müsabaka olarak gözüküyor. Onun gayreti içerisinde olacağız." diye konuştu.

Matveev: "Grupta şu an her şey değişti"

Krasnodar Teknik Direktörü Sergey Matveev ise oyun başlarken boş buldukları alanları iyi kullanmaya çalıştıklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Trabzonspor topun arkasına geçmemize müsaade etti, özellikle oyuncularımın disiplinli oyununa çok teşekkür ediyorum. Özellikle bu galibiyet bizi ileriye taşıdı. Grupta şu an her şey değişti, dengeler değişiyor, buradan galibiyetle evimize döndüğümüz için çok mutluyuz. Oyuncularımın hepsine teşekkür ediyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Maçın ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Hasketbol Spor Kulübü, Adana deplasmanında galibiyet arıyor
    08:51 Hasketbol Spor Kulübü, Adana deplasmanında galibiyet arıyor

    Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi'nde Kayseri'yi temsil eden Hasketbol Spor Kulübü, Çukurova Üniversitesi Gündoğdu Koleji Spor ile yapacağı deplasman maçında galibiyet arıyor. Kulüp Başkanı Hasan Aksoyak, genç ve yetenekli bir takıma karşı mücadele edeceklerini belirterek, eksik kadrolarına rağmen en iyi performansı sergileyerek galibiyetle dönmek istediklerini söyledi.

  • BAL 11. Grup 23. Hafta Maçlarının Hakemleri Belli Oldu
    08:49 BAL 11. Grup 23. Hafta Maçlarının Hakemleri Belli Oldu

    Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, Bölgesel Amatör Lig 11. Grup'ta oynanacak 23. hafta maçlarının hakemlerini açıkladı. Hacılar Erciyesspor - 12 Bingölspor maçını Özer Özden yönetecek. Yozgat Bozokspor'un Malatyaspor ile deplasmanda oynayacağı maçta ise Şahin Berker düdük çalacak. Diğer maçlarda ise Cem Eray Eşmekaya ve Zülküf Ali Öncel görev yapacak.

  • Olympiakos Teknik Direktörü Jose Mendilibar: Dayanma gücümüzü sonuna kadar kullandık
    01:57 Olympiakos Teknik Direktörü Jose Mendilibar: Dayanma gücümüzü sonuna kadar kullandık

    Olympiakos Teknik Direktörü Jose Mendilibar, Fenerbahçe ile oynadıkları zorlu maçta dayanma güçlerini sonuna kadar kullandıklarını belirterek, penaltı atışlarına kalmasının futbolcuların becerisine bağlı olduğunu söyledi. Mendilibar ayrıca, Avrupa kupalarında yarı finale kalmanın kendisini şanslı hissettirdiğini ve penaltılara bakmadığını ifade etti.

  • Kadıköy'de dramatik veda! Olympiakos'a penaltılarda elenen Fenerbahçe Avrupa defterini kapattı
    23:49 Kadıköy'de dramatik veda! Olympiakos'a penaltılarda elenen Fenerbahçe Avrupa defterini kapattı

    UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında Olympiakos'u konuk eden temsilcimiz Fenerbahçe, normal süresi ve uzatma dakikaları 1-0 biten müsabakada rakibine penaltılarda kaybederek Avrupa defterini kapattı.


Advertisement