Maçın Ardından - Son Dakika
Spor

Maçın Ardından

Fenerbahçeli futbolcu Selçuk Şahin: "Çok fazla pozisyona girdik ama bir türlü o topu çizgiden içeri atamadık" Sarı lacivertli oyuncu Alves: "Elimizden gelenin en iyisini yaptığımızı düşünüyorum"

07.02.2015 23:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçeli futbolcu Selçuk Şahin, Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile 0-0 berabere kaldıkları maçta çok fazla pozisyona girdiklerini ancak bir türlü topu ağlarla buluşturmayı başaramadıklarını söyledi.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan sarı-lacivertli futbolcu, Trabzonspor karşısında yapabilecekleri her şeyi yaptıklarını belirterek, "Çok fazla pozisyona girdik ama bir türlü o topu çizgiden içeri atamadık. Çok uğraştık, çok mücadele ettik, çok pozisyon yakaladık. Bugün tek eksik olan goldü" diye konuştu.

Selçuk Şahin, takım olarak ortaya koydukları mücadeleden memnun olduklarını dile getirerek, "Maçın sonuna kadar bizi destekleyen taraftara da teşekkür etmek istiyorum. Bir serimiz vardı, bozuldu ama bu bizi yolumuzdan çevirecek bir beraberlik değil. İki puan kaybettik ancak uzun lig maratonunda böyle şeyler var" değerlendirmesinde bulundu.

Fenerbahçe'nin Portekizli futbolcusu Bruno Alves ise Trabzonspor karşısında iyi bir oyun ortaya koyduklarını ve maçın sonuna kadar gol atmaya çabaladıklarını dile getirdi. Alves, şöyle konuştu:

"Elimizden gelenin en iyisini yaptığımızı düşünüyorum. Rakip kalede birkaç pozisyona da girdik. Ayrıca rakibimize neredeyse hiç pozisyon vermediğimizi düşünüyorum. Fenerbahçe her zaman galibiyetleri ister. Karşımızda da iyi bir takım vardı. Bu akşamı artık geride bırakacağız, çalışmalarımıza ciddi bir şekilde devam edeceğiz. Hedeflerimize ulaşmak, şampiyon olmak istiyoruz."

Sarı-lacivertli takımın Senegalli futbolcusu Moussa Sow da Trabzonspor karşısında yakaladıkları fırsatları değerlendiremediklerini kaydederek, "Bu maçtan 3 puanla ayrılmalıydık, üzgünüz. Çok pozisyona girdik ama gol atamadık. Karşımızda maçın başından sonuna kadar savunma yapmaya çalışan bir takım vardı" şeklinde konuştu. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement