Maçın Ardından - Son Dakika
Spor

Maçın Ardından

PTT 1. Lig'in 29. hafta mücadelesinde Multigroup Alanyaspor'a sahasında 2-0 mağlup olan Şanlıurfaspor'un teknik direktörü Erhan Altın, "Maça galibiyet parolasıyla çıktık ancak istediğimizi alamadığımız için üzgünüz." dedi.

13.04.2016 22:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig'in 29. hafta mücadelesinde Multigroup Alanyaspor'a sahasında 2-0 mağlup olan Şanlıurfaspor'un teknik direktörü Erhan Altın, "Maça galibiyet parolasıyla çıktık ancak istediğimizi alamadığımız için üzgünüz." dedi.

Altın, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, sahada istediklerini yapamadıklarını ve iyi organize olamadıklarını belirtti.

Rakibe zaman zaman alanlar bıraktıklarını da ifade eden Altın, şöyle konuştu:

"Maça galibiyet parolasıyla çıktık ancak istediğimizi alamadığımız için üzgünüz. Dün takımımla ilk antrenmana çıktık ancak yağmur nedeniyle istediğimiz gibi çalışamadık. Üzerimizde bir baskı, bir stres var, bunu atmaya çalışacağız. Eksiklerimiz var, bunları gidermeye çalışacağız. Bu takım ligde kalacak, bunun sözünü veriyorum. Hakikaten kaliteli bir takımımız var. Eksikliklerimizi tespit ettik, notumuzu aldık, bu doğrultuda çalışacağız. Kalan 5 maçımızdan Allah'ın izniyle alnımızın akıyla çıkacağız."

Multigroup Alanyaspor cephesi

Multigroup Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar ise iki takım için de çok önemli bir maçtan galip ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Oyuncularının istediklerinin büyük bir bölümünü sahaya yansıttıklarını aktaran Kalpar, şunları kaydetti:

"Kazanan taraf olduk, bundan dolayı oyuncularımı kutluyorum. Çok zor maçtı. Bizim biraz daha sabırlı ve dengeli olmamız gerekiyordu, bunu da sahaya iyi yansıttığımızı düşünüyorum. Şanlıurfaspor'un da ligde kalacağına inanıyorum ve başarılar diliyorum. Bütün maçlar zor ancak biraz daha öz güvenimizi sahaya yansıtırsak ki, bu gün bunu başardık. İnşallah Kardemir Karabükspor maçında da bu öz güvenimizi sahaya yansıtırsak oradan da iyi bir sonuçla döneceğimizi düşünüyorum. Bu maç bizi şampiyon yapmadı ama bir avantaj elde ettik, bu avantajımızı da sonuna kadar kullanmak istiyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement