Maçın Ardından - Son Dakika
Spor

Maçın Ardından

PTT 1. Lig'in 30. haftasında karşılaştığı Multigroup Alanyaspor'la sahasında 1-1 berabere kalan Kardemir Karabükspor'un yardımcı antrenörü İsmet Kamak, gelecek maçlara odaklandıklarını söyledi.

17.04.2016 21:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig'in 30. haftasında karşılaştığı Multigroup Alanyaspor'la sahasında 1-1 berabere kalan Kardemir Karabükspor'un yardımcı antrenörü İsmet Kamak, gelecek maçlara odaklandıklarını söyledi.

Teknik direktör Yücel İldiz'in maç sırasında hakem tarafından tribünlere gönderilmesi nedeniyle basın toplantısına katılan İsmet Kamak, kazanmaları gereken bir maç olduğunu ancak berabere kaldıklarını söyledi.

Ligde 4 maçları daha olduğunu hatırlatan Kamak, "Bu 4 maçı alıp, Multigroup Alanyaspor'un puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Aleyhimize verilen penaltının çok basit olduğunu düşünüyorum. Ona rağmen oyuncularımız iyi reaksiyon gösterdi. Gol pozisyonlarına girdik. Aslında maçın kırılma noktası, karşı karşıya pozisyonda golü atamamamız oldu. Artık bu karşılaşmayı noktaladık, bir sonraki maça odaklanacağız." diye konuştu.

Maçın son dakikalarında Multigroup Alanyasporlu Sezer Özmen'in hoş olmayan hareketleriyle hem yedek kulübesindeki oyuncularını hem de taraftarları tahrik ettiğini savunan Kamak, "Ondan sonrada maçın sonunda istenmeyen olaylar oldu. İnşallah ceza almayız." ifadesini kullandı.

Multigroup Alanyaspor cephesi

Multigroup Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar da maç içinde hakem tarafından tribüne gönderilmesi nedeniyle basın toplantısına katılamadı.

Kalpar'ın yerine basın toplantısına gelerek açıklamalarda bulunan yardımcı antrenör Cevdet Göç, iki takımın da iyi mücadele ettiğini belirtti.

İki takımı da sergilenen mücadeleden dolayı tebrik eden Göç, şunları kaydetti:

"Biz buraya gelirken beraberlik düşünmedik ama berabere kaldık. Kazanacağımıza çok inanmıştık. Belki mütevazı bir kulübüz ama herkesin yüreği çok güzel. Gönül isterdi ki buradan işi bitirmiş olarak dönelim ama kalan 4 maçımızı kazanarak bunu yine başaracağız. Biliyoruz ki tüm Türkiye'nin gönlündeyiz. Gönüllerin takımı, gönüllerin şampiyonuyuz. Biz ligin de şampiyonu olmak istiyoruz. Şehrimiz, yönetimimiz, futbolcu kardeşlerimiz buna inanmış durumda. Bu bir tesadüf değildir. Büyük bir özverinin, çalışmanın, inanmışlığın, disiplinin eseridir."

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement