Maçın Ardından - Son Dakika
Yerel

Maçın Ardından

Erdemirspor Antrenör Özhan Çıvgın, "Takım olma yolunda iyi bir adım attık" dedi.

23.12.2012 20:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erdemirspor Antrenör Özhan Çıvgın, "Takım olma yolunda iyi bir adım attık" dedi.

Çıvgın, 96-86 galip geldikleri Mersin Büyükşehir Belediyesi maçının ardından düzenlediği basın toplantısında, karşılaşmadan önce başantrenör Hakan Demir ile yollarını ayırdıklarını hatırlatarak, "Böyle bir ortamda oyuncular ellerinden geleni yaptı. Oynadığımız basketbol tatmin edici değildi ama ilerleyen dönemlerde bundan daha iyisini yapacağız. Takım olma yolunda iyi bir adım attık" diye konuştu.

Erdemirsporlu Asım Pars da galip gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Sahamızda maç vermek istemedik. Birinci devre savunmada problem yaşadık. İkinci devre o hataları düzeltip hücumda daha iyi organize olarak maçı kazandık. Takımımız tecrübeli ve gençlerle karışık bir takım. Bu yıl güzel sonuçlar alacağımıza eminim" ifadelerini kullandı.

-Mersin Büyükşehir Belediyesi-

Mersin Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Mete Babaoğlu, 7 günde 3 maç oynadıklarına dikkati çekerek, "Bu maç açıkça bize ağır geldi. Nereye koşuyoruz anlamıyorum. Yedi günde 3 maç olur mu- Rotasyon ile oynayan takımlara çok ağır oldu. Biz bunun bedelini çok ağır ödedik" dedi.

Oyunculardan Hakan Köseoğlu ise kötü oynadıklarını dile getirerek şunları söyledi:

"Perşembe akşamı önemli bir galibiyet almıştık. Erdemirspor'da antrenör değişikliği olunca oyuncuların kendilerine olan güvenleri yerine geldi. Yüzdeleri yüksek oynadılar. Oldukça yüksek bir skor buldular. Bizim de hatalarımız oldu. Deplasman maçını kaybettik. Bizim için önemli bir maçtı. Önümüzde yine önemli maçlar var. En azından 2 maç kazanıp play-off oynamak istiyoruz."

Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş/ Ferdi Akıllı/ İlknur Çetinbaş

Yayıncı: İbrahim Uyar - ZONGULDAK

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement