Maçka'da Çatıdan Düşen Kişi Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Güncel

Maçka'da Çatıdan Düşen Kişi Hayatını Kaybetti

Trabzon'un Maçka ilçesinde çatıdan düşen kişi öldü.

13.11.2018 14:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon'un Maçka ilçesinde çatıdan düşen kişi öldü.

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Esiroğlu Mahallesi'nde, evinin çatısında tamirat yapan 55 yaşındaki Yusuf Adıgüzel, dengesini kaybederek düştü.

Çevredekilerin yardım çağrısı üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, Adıgüzel'in hayatını kaybettiğini belirledi.

Trabzon Adli Tıp Kurumuna kaldırılan Adıgüzel'in cenazesi, yapılan işlemlerin ardından ailesine teslim edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Maçka'da Çatıdan Düşen Kişi Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Pütürge Belediye Meclisi İlk Toplantısını Gerçekleştirdi
    17:37 Pütürge Belediye Meclisi İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

    Pütürge Belediye Meclisi, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından Belediye Başkanı Mikail Sülük başkanlığında ilk kez toplandı. Meclis üyelerinin görev dağılımı yapıldı ve yeni dönemde yapılacak projeler hakkında bilgi verildi.

  • TSYD Samsun Şubesi Yönetimi Samsun Valisi'ni Ziyaret Etti
    17:34 TSYD Samsun Şubesi Yönetimi Samsun Valisi'ni Ziyaret Etti

    Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Samsun Şubesi yönetimi, Samsun Valisi Orhan Tavlı'yı ziyaret etti. Ziyarette, şubenin faaliyetleri hakkında bilgi verildi ve sporun birleştirici yönü vurgulandı. Vali Tavlı, Samsun'un doğal ve kültürel güzelliklerini spor turizmiyle tüm dünyaya tanıtmak istediklerini belirtti.

  • Kocaeli Valiliği ÖNEM Projesi Dönem Sonu Galası Gerçekleştirildi
    17:33 Kocaeli Valiliği ÖNEM Projesi Dönem Sonu Galası Gerçekleştirildi

    Kocaeli Valiliği tarafından başlatılan Özel Nedenlerin Engelleriyle Mücadele (ÖNEM) Projesi kapsamında Gölcük ilçesinde dönem sonu galası düzenlendi. Gölcük Kazıklı Kervansarayı'nda gerçekleşen programa Vali Seddar Yavuz da katıldı. Vali Yavuz, Türk kültürünün sevgi medeniyeti olduğunu vurgulayarak, projede emeği geçenlere teşekkür etti. Programda öğrencilerin hazırladığı halk oyunu gösterisi de büyük beğeni topladı.

  • Kazakistan Cumhurbaşkanı Tokayev, Yakutistan ile ilişkilerin geliştiğini söyledi
    17:33 Kazakistan Cumhurbaşkanı Tokayev, Yakutistan ile ilişkilerin geliştiğini söyledi

    Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev, Rusya Federasyonu'na bağlı Yakutistan (Saha Cumhuriyeti) ile ilişkilerinin dinamik bir şekilde geliştiğini söyledi. Tokayev, Yakutistan Başkanı Aysen Nikolayev'i kabul ederek, karşılıklı ticaret hacmindeki artışın bu ilişkilerin bir göstergesi olduğunu belirtti. Yakutistan Günleri etkinliği kapsamında düzenlenen görüşmede tarım, madencilik, dijitalleşme ve turizm alanlarında işbirliği konuları ele alındı.

  • Şırnak Valisi Cevdet Atay, trafik kazası sonucu hayatını kaybedenlerin taziyesine katıldı
    17:29 Şırnak Valisi Cevdet Atay, trafik kazası sonucu hayatını kaybedenlerin taziyesine katıldı

    Şırnak Valisi Cevdet Atay, Uludere ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 4 kişinin taziyesine katıldı. Vali Atay, beraberinde İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Murat Bulut ve İl Emniyet Müdürü Cemal Dalman ile Uludere ilçesine giderek esnaf ziyareti yaptı. Daha sonra Melek Soylu'nun taziyesine katılan Vali Atay, aile üyelerine başsağlığı diledi ve dua etti. Şenoba beldesine geçen Vali Atay, burada Ferhat Bilen, Haşim ve Abdulkerim Babat'ın taziyelerine katıldı ve aile yakınlarına başsağlığı dileklerini iletti. Vali Atay, ziyaretlerinin ardından Şeyhan İlkokulu'nu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

  • Siirt'te hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı
    17:29 Siirt'te hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı

    Siirt'te hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan H.B., İl Jandarma Komutanlığı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Eruh ilçesinde yakalandı. H.B., jandarmadaki işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.

  • İçişleri Bakanı: 2023 yılında terörle mücadelede İHA, SİHA ve İKU'larımız 51 bin 876 saat uçuş gerçekleştirdi
    17:28 İçişleri Bakanı: 2023 yılında terörle mücadelede İHA, SİHA ve İKU'larımız 51 bin 876 saat uçuş gerçekleştirdi

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Türkiye'nin savunma sanayisinin gelişimi ve yerli üretim konusunda yapılan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. Yerlikaya, 2023 yılında terörle mücadelede kullanılan İHA, SİHA ve İKU'ların toplamda 51 bin 876 saat uçuş gerçekleştirdiğini belirtti. Ayrıca, Türkiye'nin savunma sanayisinin dışa bağımlılığının azaldığı ve yerli üretimin arttığı vurgulandı.

  • İzmir'de 13. Alaçatı Ot Festivali Başladı
    17:28 İzmir'de 13. Alaçatı Ot Festivali Başladı

    İzmir'de Çeşme Belediyesi tarafından düzenlenen 13. Alaçatı Ot Festivali'nin ilk gününde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay ve Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli stantları ziyaret etti. Festivalde birçok etkinlik düzenlenirken, Tugay ve Denizli festivalin önemine vurgu yaparak desteklerini sürdüreceklerini belirtti.

  • Antalya'da Büyükşehir Belediyesi Çalışanı Kaza Sonucu Hayatını Kaybetti
    17:26 Antalya'da Büyükşehir Belediyesi Çalışanı Kaza Sonucu Hayatını Kaybetti

    Antalya'da öğle izninde markete gitmek için karşıya geçen 25 yaşındaki Gürkan Gençer, bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kaza anları güvenlik kamerasına yansırken, mesai arkadaşları ise Gençer'in kişisel eşyalarını emanete alarak gözyaşı döktü.

  • Yılport Samsunspor, Adana Demirspor maçı için hazırlıklarını sürdürüyor
    17:24 Yılport Samsunspor, Adana Demirspor maçı için hazırlıklarını sürdürüyor

    Yılport Samsunspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Adana Demirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor. Teknik direktör Markus Gisdol yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, pas ve rondo çalışması yaptı. Sakatlığı devam eden Lubomir Satka ise antrenmana katılmadı. Samsun ekibi, yarın yapacakları çalışma ile maçın hazırlıklarını tamamlayacak.

  • Ünye Limanı'nda çimento yüklü gemide yangın çıktı
    17:22 Ünye Limanı'nda çimento yüklü gemide yangın çıktı

    Ordu'nun Ünye Limanı'nda çimento yüklü kuru yük gemisinde çıkan yangın sonrası tahliye edilen 13 mürettebat, ilçedeki otellere yerleştirildi. Yangının trafodan kaynaklı olduğu tahmin ediliyor.


Advertisement