'Madde Bağımlısı Olma, Spor Bağımlısı Ol' - Son Dakika
Güncel

'Madde Bağımlısı Olma, Spor Bağımlısı Ol'

\'Madde Bağımlısı Olma, Spor Bağımlısı Ol\'

Mersin'de uyuşturucuyla mücadele kapsamında uygulamaya konulan Yenigün Projesi'nin spor etkinliği olarak bisiklet turu düzenlendi.'Madde bağımlısı olma, spor bağımlısı ol' yazılı pankart açan 60 kişi, yaklaşık 4 kilometre pedal çevirdi.

22.04.2012 13:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'de uyuşturucuyla mücadele kapsamında uygulamaya konulan Yenigün Projesi'nin spor etkinliği olarak bisiklet turu düzenlendi. 'Madde bağımlısı olma, spor bağımlısı ol' yazılı pankart açan 60 kişi, yaklaşık 4 kilometre pedal çevirdi.

Mersin Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Madde Kullanımını Önleme Büro Amirliği'nin yürüttüğü Yenigün Projesi'ndeki spor etkinliğinde bisiklet sürücüleri Adnan Merkez Bulvarı Barış Meydanı'nda bir araya geldi. Mersin Emniyet Müdürü Arif Öksüz ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Ahmet Oruç, bisikletli gençlere etkinliğe katıldıkları için teşekkür etti. Arif Öksüz, gezi öncesi yaptığı açıklamada, hem madde bağımlılığına dikkat çekmek, hem de gençleri spora teşvik ederek aileleri bu konuda duyarlı hale getirmeyi amaçladıklarını söyledi.

Daha sonra bisikletlerine binen yaklaşık 60 kişi, Barış Meydanı'ndan Adnan Menderes Bulvarı'nı takip ederek Soli Pempoipolis Antek Kenti'ne kadar olan güzergahta yaklaşık 4 kilometre pedal çevirerek etkinliği gerçekleştirdi. Etkinliğe katılan polisler de yol kenarındaki vatandaşlara projeyle ilgili broşürler dağıttı. - Mersin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 'Madde Bağımlısı Olma, Spor Bağımlısı Ol' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement