MADO'dan sosyal medyayı karıştıran cinsellik içeren görüntüyle ilgili açıklama - Son Dakika
Güncel

MADO'dan sosyal medyayı karıştıran cinsellik içeren görüntüyle ilgili açıklama

MADO\'dan sosyal medyayı karıştıran cinsellik içeren görüntüyle ilgili açıklama

Restoran zinciri MADO'dan, İstanbul'da bulunan bir şubelerinde yaşandığı iddia edilen ve cinsellik içeren görüntülerle ilgili açıklama geldi.

26.06.2019 09:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MADO, İstanbul'da bulunan bir şubelerinde yaşandığı iddia edilen ve cinsellik içeren görüntülerle ilgili olarak açıklama yaptı.

Dün sosyal medyada çok sayıda kişi tarafından paylaşılan video ile ilgili olarak MADO, şunları kaydetti:

"Şu sıralar sosyal medyada MADO markası ile ilişkilendirilen ahlaksız ve bir o kadar da markamızı zedeleyici bir video paylaşılmaktadır. İstanbul'daki bir mekanda yaşanan olayın MADO'ya bağlı herhangi bir mağazada gerçekleşmediği ve kişilerin MADO ile hiçbir ilgisi olmadığının altını önemle çiziyoruz. Konuyla ilgili tek bağlantı, olayın geçtiği mekan ile aynı binada bulunmamızdır. Hukuki süreç başlatılmıştır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

Yayın ilkelerimiz gereği haberimizde videoya yer verilmemiştir.

Son Dakika Güncel MADO'dan sosyal medyayı karıştıran cinsellik içeren görüntüyle ilgili açıklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (31)

  • Digorlu Mahmut : Klasik kemalist laik yaşam tarzı, herşey çok güzel oluyor. 26 36 Yanıtla börte: sığır daha ekrem mazbatayı bile almadı 8 3 Battal gazi: Damadı da gördük 7 4 halk: yeni abuk subuk stratejinizde şimdi bu mu? önünüze gelen her şeyi suç atacak birini buldunuz. önceden olmuyordu sanki? 5 2 Elf: hee sanki önceden yoktu 2 3 Ahmet Güççük : Digorlu memo. Gel sana cafe de bir çay ısmarlayayım !!! 0 0
  • Anlamadım Gitti : Okuma oranı arttı DİN elden gitti 8 17 Yanıtla Hemşinli: İman okumakla ilgili birşey değildirki.Nasip meselesidir.sen Rabbine bir adım gidersen o sana on adım gelir.sen on adım gidersen o yüz adım gelir.Eğer gelmiyorsa anla ki o insanın içinde Rabbini gazablandıracak bir kötülük vardır. 8 4
  • Sarı lacivert : Çağdaşlık böyle bir şeyse ben almayayım 14 10 Yanıtla
  • Maske düştü : Yayın İlkeleri için video veremiyormus ahaha gördük seçimlerden önce nasıl yandaş olduğunuzu bak herşey çok güzel oldu daha bunlar neki cami önünde şampanya patlatanlar neki islamla ne alıp veremedikleri varsa onlar için çağdaşlık hergün içki içip ahlaksizca eğlenmek ortaçağ Avrupalilari avrupalinin ilmini alacağına ahlakını almislar bugunleri daha çok arariz maskeleri düştü bunlara oy veren kandirilmiş insanlarimiz zulüm 24 haziranda başladı aha şimdi mahalle baskısı nasıl olurmuş görün siz tepeden bakanlar zalimin saltanatıda çok sürmez sevinmeyin 10 9 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Çin'deki Kunming'deki Yangınlar Söndürüldü
    13:50 Çin'deki Kunming'deki Yangınlar Söndürüldü

    Çin'in güneybatısındaki Yunnan eyaletinin merkezi Kunming'de çıkan tüm yangınlar Pazartesi günü saat 21.56 itibarıyla söndürüldü. Jinning ilçesi orman ve çayır yangınlarını önleme merkezinden yapılan açıklamada, herhangi bir can kaybı olmadığı ve yangının nedeninin araştırıldığı belirtildi. Yangın Cuma günü Erjie kasabasının Diantou köyünde başlamıştı.

  • Artvin'de Genç, Çoruh Nehri'nde Mahsur Kaldı
    13:50 Artvin'de Genç, Çoruh Nehri'nde Mahsur Kaldı

    Artvin'in Borçka ilçesinde bir genç balık tutmak için gittiği Çoruh Nehri'nde baraj kapakları açılıp nehrin debisi yükselince köprü ayağında mahsur kaldı. Genç, çevredeki vatandaşların yardımıyla kurtarıldı.

  • Çin'de Yapılması Planlanan Tren Garı Tasarımı Hijyenik Pede Benzetildi
    13:49 Çin'de Yapılması Planlanan Tren Garı Tasarımı Hijyenik Pede Benzetildi

    Çin'in Nanjing kentinde yapılması planlanan tren garı için önerilen tasarım, internet kullanıcıları tarafından hijyenik pede benzetildi. Yetkililer, tasarımın erik çiçeklerinden ilham aldığını söylese de, sosyal medya platformlarında milyonlarca kez görüntülenen başlık, tasarımın hijyenik pede benzediği yorumlarıyla dikkat çekti. Garın inşası tahminen 20 milyar yuana mal olacak ve daha önce Çin'de bazı mimari tasarımlar da benzer şekilde dikkat çekmişti.

  • Eskişehir'de tramvay kazası: Polis memuru ağır yaralandı
    13:48 Eskişehir'de tramvay kazası: Polis memuru ağır yaralandı

    Eskişehir'de karşıdan karşıya geçerken tramvayın çarpması sonucu ağır yaralanan bir polis memuru tedavi altına alındı. Kazanın ardından olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı polis memuru Eskişehir Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı ve hayati tehlikesi devam ediyor. Tramvayın sürücüsü gözaltına alındı. Eskişehir Emniyet Müdürü, yaralı polis memurunun sağlık durumunu öğrenmek için hastaneyi ziyaret etti.


Advertisement