Madonna Konserine Kızdı, İslam'ı Savunan Klip Çekti - Son Dakika
Güncel

Madonna Konserine Kızdı, İslam'ı Savunan Klip Çekti

19 yıl aradan sonra İstanbul'da verdiği konserde Hıristiyanlık propagandası yaptığı ileri sürülen Madonna'ya, Türkiye'nin ilk çocuk rap sanatçısının yazdığı ve seslendirdiği Türkçe şarkı ile tepki geldi.'Küçük Beyinli Madonna' isimli şarkının...

04.07.2012 13:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

19 yıl aradan sonra İstanbul'da verdiği konserde Hıristiyanlık propagandası yaptığı ileri sürülen Madonna'ya, Türkiye'nin ilk çocuk rap sanatçısının yazdığı ve seslendirdiği Türkçe şarkı ile tepki geldi. 'Küçük Beyinli Madonna' isimli şarkının sosyal paylaşım sitesinde 2 günde 10 binden fazla kişi tarafından tıklanması ve övgü içerikli yorumlar, şarkının siteden kaldırılmasına yol açtı.

1995 yılında henüz 15 yaşındayken sahneye çıkan ve Türkiye'nin ilk çocuk "Junnior" lakaplı rap müzik sanatçısı olarak adlandırılan Ferhan Serter, pop müziğinin kraliçesi Madonna'nın sanatçı kimliği altında Hıristiyanlığın sözcülüğünü üstlenerek İslamiyet'e hakaret ettiğini iddia etti. Yaptığı araştırmalarda Madonna'nın teorik olarak siyasi, askeri ve ekonomik olayların gizli sorumlusu olarak bilinen ancak varlığı kanıtlanamamış sözde İlluminati isimli örgütünün kraliçesi olduğunu öğrendiğini belirten Serter, 19 yıl aradan sonra İstanbul'da verdiği konserdeki sahne konseptinin en iyi kanıt değeri taşıdığını savundu. Serter, "Madonna'yı çok seviyordum. Madonna'nın İlluminati'nin kraliçesi olduğunu öğrendikten sonra da kendisinden soğudum. Hıristiyanlığın da sözcüsü olmuş ki, Müslümanlığa hakaret edebiliyor. Haç altında sahneye çok rahatlıkla çıkabiliyor ama bir tarafta Museviliğin ve Müslümanlığın kutsal saydığı işaretlere çarpı işareti konulabiliyor. Bir tane peçeli kadın sadece gözleri görünüyor, onun da animasyonla çirkinleştirebildikleri kadar çirkinleştirmişler. Arkada ay yıldızın üzerinde çizgi var. Ayrıca araştırmalarımda bazı video kliplerinde ayetler üzerinde üzüm eziyor. Üzümle şarap yapılıyor. 'Şarap bizde haramdır. Ama Hıristiyanlık'ta kutsaldır' demek istiyor. Bunlar beni çok rahatsız etti. Direkt 'Müslümansanız teröristsiniz' demek istedi. Müslüman bir ülkede böyle bir durumun yaşanması da beni çok rahatsız etti. Bunu şarkımda da belirttim zaten. Amerika'da bir Müslüman bunu yapsa, arkada bir haç işaretinin bulunduğu sembol üzerine çarpı işareti ile orda sahne alsa, o sahneden çıkamazdı herhalde. Bu insana bu gücü kim veriyor? Bu kadar Müslüman buna neden tepki göstermedi?" diye konuştu.

10 DAKİKADA YAZILAN ŞARKI VE CEP TELEFONU İLE ÇEKİLEN KLİP TIKLANMA REKORLARI KIRDI

Konser sonrasında 10 dakika içinde tepkisini dile getiren dizeleri amatörce çekilen bir kliple taçlandırdığını belirten Serter, çekimlerde özellikle mekan konusunda ilginç detaylara şahit olduklarını söyleyerek şöyle konuştu:

"Oturup 10 dakikada bu şarkıyı yazdım. Çekim yeri arıyoruz, bir pasajın içine girdik ve karşımıza direkt 'Allah biliyor' yazısı çıktı. Arkamızı dönüyoruz, 'IMF'ye hayır' yazısı ile karşılaşıyoruz. O gün çok enteresan durumlarla karşılaştık. Işık arıyoruz, örneğin bir araba geliyor uzunlarını yakıyor ve biz o arada elimizdeki cep telefonu ile klibi çekiyoruz. Sanki Allah yardım etti. Profesyonel bir çalışma olmadı. Bunu da o amaçla planlamadık. Haziran ayının 25'inde sosyal paylaşım sitesinde 'Madonna DIS' diye yayımladık. 'Küçük beyinli Madonna' diye. Türkçe söylüyordum ama altta İngilizce alt yazı vardı. Bunun altına Libya, Filistin, Arabistan, Afganistan'dan 'Allah senden razı olsun', 'Elinize sağlık çok anlamlı klip olmuş' tarzında övgü dolu sözler vardı. Türkiye'de ise 'Böyle bir şey oldu da bizim neden haberimiz olmadı' tarzında çok yorum vardı. Çünkü basın mensupları çekim için içeriye alınmamıştı. 10 bin kişi tarafından tıklanma rekoru kırmıştı. Ben bunu popüler olmak amaçlı yapmış olsaydım böyle amatör bir klip çekmezdim. Basardım parayı on numara bir klip çekerdim. İçinden hakaret dolu sözleri çıkarırdım ve kimse de silmezdi ve çok daha ünlü olurdum. Ama bu İslam'ı savunan bir şarkı. Belki çok dini bütün olan bir insan değilim. Ama elhamdülillah Müslüman'ım. Şimdi Madonna'ya da benim düşüncemde bir cevap verilmiş olsaydı ben bunu yapmazdım zaten. Örneğin konseri kesilebilirdi. Fransa'da kalçasını, Türkiye'de göğsünü gösterse ya da ayete de bassa, en fazla 'Allah cezanı versin' derler ve üzerine gitmezler. Çünkü dünyaya mal olmuş bir insan. Demek ki Hıristiyanlığı savunabiliyor."

"İSLAM ALEMİNDEN ÖZÜR DİLEMELİ"

Amerika'nın tarihe not düşen çeşitli saldırılara maruz kalmasını ve Ortadoğu ülkelerindeki karışıklıklarda üstlendiği rollerin Madonna'ya hatırlatılması gerektiğini belirterek İslam dünyasından özür dilemesi gerektiğini söyleyen Serter, "Bende Müslümanlığı savunarak senin Hıristiyan olarak saydığın ülkenin açıklarını herkesin bildiği gibi ortaya dökerim. İkiz kuleleri kendiniz yıkıyorsunuz. Orada üst düzey bir tane çalışan yoktu. Herkes yıllık izindeydi. Şansa bakın. Kaç bin kişi öldü. O uçaklar giriyor, o kuleler ihtimal yok bir uçak yakıtı ile tuz buz haline gelsin. O ikiz kulelerde alt düzey işçiler var. Afganistan'a girip Taliban rejimini yıkma bahanesiyle, Afgan madenini komple ele geçiriyorsunuz. Irak'a giriyorsunuz petrol kaynaklarına sahip olmak için. Madonna'ya birinin bunu bir şekilde iletmesi gerekiyor ve İslam aleminden özür dilemesi gerekiyor. Dünya starısın ama ölümlü dünya" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Madonna Konserine Kızdı, İslam'ı Savunan Klip Çekti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement