Madonna'nın Elleri Başka, Yüzü Başka Yaşta - Son Dakika
Dünya

Madonna'nın Elleri Başka, Yüzü Başka Yaşta

New York'ta önceki gün gerçekleştirilen UFC 205 etkinliğine katılan 58 yaşındaki Madonna, yüzüne bakıldığında her zamankinden daha genç görünürken, ellerinin yaşını gösterdiği fark edildi.

15.11.2016 18:02  Güncelleme: 18:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Önceki gün New York'taki etkinlikte genç görünen yüzüyle objektife yansıyan Madonna'nın ellerindeki çizgiler görenlerin dikkatini çekti. Peki ama Madonna'nın yaşını belli eden ellerine tezat genç görünen yüzünün sırrı ne?

GÖRÜNTÜSÜ DİKKAT ÇEKTİ

New York'ta önceki gün gerçekleştirilen UFC 205 etkinliğinde objektife takılan Madonna, dış görünümüyle dikkat çekti. 58 yaşındaki pop kraliçesi, yüzüne bakıldığında her zamankinden daha genç görünürken, ellerinin yaşını gösterdiği fark edildi.

YILLARIN ETKİSİ ELLERİNDE

1984 yılında 'Like A Virgin' şarkısıyla üne kavuşan ve o günden bu yana gerek şarkıları gerekse de sahne şovlarıyla zirveden inmeyen Madonna'nın, geçen yılların etkisini ellerinde taşıdığı görüldü.

TEK KUSURU ELLERİ

Deri ceketi, kusursuz makyajı ve akseuarlarıyla göz dolduran Madonna'nın ellerinin üzerindeki kırışıklıklar fotoğraflara yansıdı. Ünlü şarkıcının pek çok yüzükle süslediği ellerinin, oldukça genç görünen yüzüyle tezat oluşturması dikkat çekti. Madonna ellerinin farklı yüzünün farklı yaşta görünmesinin nedeni ise mükemmel makyajı. Ünlü şarkıcı doğru makyaj sayasinde yaşından çok daha genç gösteriyor ancak elleri yaşını gizlemesine engel oluyor.

Madonna\'nın Elleri Başka, Yüzü Başka Yaşta

Son Dakika Dünya Madonna'nın Elleri Başka, Yüzü Başka Yaşta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement