Madonna: Trump Yüzünden Dünyaya Rezil Oluyoruz - Son Dakika
Dünya

Madonna: Trump Yüzünden Dünyaya Rezil Oluyoruz

Demokrat başkan adayı Hillary Clinton'ı destekleyen dünyaca ünlü ABD'li şarkıcı Madonna, Cumhuriyetçi aday Donald Trump nedeniyle ABD'nin tüm dünyaya rezil olduğunu söyledi.

08.11.2016 12:58  Güncelleme: 08:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Instagram hesabından paylaştığı mesajda, ABD'lileri başkanlık seçiminin 'reality show' olmadığı konusunda uyaran Madonna, "Trump'ın seçilme ihtimali olduğu için bile dünyaya rezil oluyoruz." dedi.

'BÜYÜK RESME ODAKLANABİLİR MİYİZ?'

"ABD'nin etrafında zorlukla kazandığımız paralarla örülmüş bir duvar istemiyoruz." diyen Madonna, şöyle devam etti: "Bütün siyasetçiler yalan söyler. En güvendiklerimiz bile. E-posta senaryosunu bir kenara bırakabilir miyiz? FBI bu sefer ne kanıtladı? Büyük resme odaklanabilir miyiz?

'TRUMP YAZI YAZMASINI BİLİYOR MU?'

Eğer Trump seçilirse tüm dünya hiç vakit kaybetmeksizin bir savaşa girecek. Trump'ın e-postalarında ne yazacağını tahmin bile edemiyorum. Durun, onun yazı yazmayı bildiği bile meçhul. Uyanın insanlar, bu bir reality show değil. Cazibesini ve eğlendirici değerini takdir ediyorum ama o ABD Başkanı olma kapasitesine sahip değil. Gerçekler. Clinton'a oy verin yoksa hepimiz s.çtık."

'HILARRY ELİMİZDEKİLERİN EN İYİSİ'

Ünlü stand-up'çı Amy Schumer'ın programına katılan Madonna, gösteriyi izleyenlere, "Eğer Trump yerine Clinton'a oy verirseniz, sizle oral yolla ilişkiye gireceğim." demişti.

Ünlü şarkıcı, Twitter'dan paylaştığı bir mesajda da Clinton'a destek için bir video hazırlayan ve soyunacağını duyuran Kanadalı şarkıcı Katy Perry'nin 'yanında olduğunu' belirterek, "Katy Perry'le birlikte çıplak şekilde oy vereceğim. Oylar Hillary'e. Hillary elimizdekilerin en iyisi!" ifadelerini kullanmıştı.

Madonna: Trump Yüzünden Dünyaya Rezil Oluyoruz

Son Dakika Dünya Madonna: Trump Yüzünden Dünyaya Rezil Oluyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement