Mag Ağustos Çıktı - Son Dakika
Magazin

Mag Ağustos Çıktı

Mag Ağustos Çıktı

Her sayısında ünlü isimlerin röportajlarına yer veren MAG, dopdolu içeriği ve özel röportajlarının yer aldığı Ağustos sayısı ile okurları buluşuyor.

08.08.2015 13:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Her sayısında ünlü isimlerin röportajlarına yer veren MAG, dopdolu içeriği ve özel röportajlarının yer aldığı Ağustos sayısı ile okurları buluşuyor.

Cemiyet hayatının sevilen simalarından Yelda Güral, MAG Dergi için objektif karşısına geçti. Ailesine düşkünlüğü ile bilinen Yelda Güral samimi ve içten röportajında kendisi ile ilgili merak edilenleri yanıtladı.

Ekranların bir görünüp bir kaybolan güzel başarılı sunucusu Öykü Serter, çok özel açıklamalarının yer aldığı röportajı ile MAG Ağustos sayısında yer alıyor. Çocuk sahibi olmaktan korktuğunu söyleyen Serter, kendisi ile ilgili merak edilenleri cevaplıyor.

Ünlü kişisel gelişim uzmanı Aret Vartanyan, yeni kitabı "Gitme Zamanı"nı var oluş hikayesini de MAG okurları ile paylaşıyor. "Cehennemden korkan cenneti yaşayamaz" diyen ünlü yazar, son nefesine kadar hayatı keşfetmek istediğini söylüyor.

Küçük yaşta oyunculuğa adım atan fakat eğitimi nedeni ile oyunculuğa devam etmeyen Gülşah Alkoçlar eşi Ender Alkoçlar ile tanışınca hayali olan turizm sektörüne yöneldiğini MAG okurları ile paylaşıyor. "İnsanları ağırlamak ve onları mutlu etmek benim için inanılmaz bir motivasyon kaynağı" diyen Alkoçlar, Çeşme'de açtıkları yeni otelleri Alkoçlar Exclusive Alaçatı'dan da özel röportajında bahsediyor. Kızları ile her zaman gurur duyduğunu belirten Gülşah Alkoçlar, Türkiye'de turizm sektörünü de değerlendiriyor.

Herkesin kendisini Gardırop Gurusu olarak tanıdığı ve artık ismi yerine Guru diye hitap ettikleri Hande Can Yüce, modaya dair en önemli püf noktaları ve önümüzdeki sezona damgasını vuracak parçaları MAG Ağustos sayısında paylaşıyor. Gouroux markasının serüvenini de paylaşan Yüce, Türk kadınlarının trendleri yakından takip ettiğini ancak uygulamada eksiklikleri olduğunu belirtiyor.

Yelda Güral'ın kapak yıldızı olduğu MAG Ağustos, gündemi yakından takip eden köşe yazarları ile www.magdergi.com.tr,DijiMecmua, Turkcell Dergilik ve seçkin kitapçılarda sizlerle buluşuyor. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Mag Ağustos Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement