Ağrı'daki Kavganın Alacaklısı: Borcumuzu İstedik, Haraç Dediler - Son Dakika
Güncel

Ağrı'daki Kavganın Alacaklısı: Borcumuzu İstedik, Haraç Dediler

Ağrı\'daki Kavganın Alacaklısı: Borcumuzu İstedik, Haraç Dediler

Ağrı'da bir mağazada çıkan kavganın ardından polise şikayette bulunan ve zanlıların haraç istediğini söyleyen iş yeri sahibine karşı taraftan yalanlama geldi.

12.01.2017 11:12  Güncelleme: 14:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Doğubayazıt ilçesinde 6 Ocak günü bir mağazada çıkan kavgada baskın yaptıkları öne sürülen kişiler, "Paramızı istemeye gittik, bize saldırdılar" ifadelerini kullandı.

İŞ YERİ SAHİBİNDEN 'HARAÇ İSTEDİLER' İDDİASI

Doğubayazıt Refik Başkaya Caddesi, Hükümet Konağı karşısında bulunan bir konfeksiyon mağazında 6 Ocak günü çıkan kavga anı güvenlik kameralarına yansıdı. İş yeri sorumlusu Kenan Tarhan, gelen grubun ellerindeki taş, sopa, bıçak ve küreklerle iş yerine girdiğini ve çalışanlara saldırdığını iddia etti. Grubun kendilerinden haraç istediklerini söyleyen Tarhan, polise giderek şikayetçi oldu.

 <a class='keyword-sd' href='/agri/' title='Ağrı'>Ağrı</a>'daki Kavganın Alacaklısı: Borcumuzu İstedik, Haraç Dediler

'SENET VERDİKLERİ BORCU ALMAYA GİTTİK, SOPALI 11-12 KİŞİ SALDIRDI'

Bu iddialar üzerine ellerindeki çekleri gösteren karşı taraftan Barış Mengi, iftiraya uğradıklarını söyledi. Barış Mengi yaşananları şöyle anlattı:

"Bunlarla 1,5 yıl kadar ticaret yaptık. 183 bin lira alacağımız kaldı. Çek, senet verdiler. Paramızı istemek için iş yerine gittik. Biz gidince polisi çağırdılar. Polis bizi karakola götürdü, biz de derdimizi anlattık. Daha sonra yine konuşmak ve hakkımızı istemek üzere dükkanlarına gittik. İçerideki sopalı 11-12 kişilik grup bize saldırdı. Paramızı vermedikleri gibi, tehdit ediyor iftira atıyorlar. Bu da yetmezmiş gibi 'haraç istiyorlar' diyorlar. Bu memlekette bugüne kadar kimsenin malını gasp ettiğimiz yok. Üstelik elimizde çeklerimiz de var. Polis de konudan haberdar."

Ağrı'daki Kavganın Alacaklısı: Borcumuzu İstedik, Haraç Dediler

Ağrı'daki Kavganın Alacaklısı: Borcumuzu İstedik, Haraç Dediler

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ağrı'daki Kavganın Alacaklısı: Borcumuzu İstedik, Haraç Dediler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement