Magiad'dan Baro'ya Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Magiad'dan Baro'ya Ziyaret

Magiad\'dan Baro\'ya Ziyaret

Manisa Genç İş Adamları Derneği (MAGİAD) Baro Başkanı Ali Arslan'ı makamında ziyaret etti.

14.02.2017 16:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Geriter ve ekibi ziyaret programlarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Baro Başkanı Ali Arslan'ı ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundular. Gerçekleşen ziyarette konuşan MAGİAD Başkanı Ömer Geriter, Türkiye'nin ve Manisa'nın içerisinden geçirdiği zor süreçte hukuk ve adalet noktasında gece gündüz demeden çalışan Baro Başkanımıza ziyaret gerçekleştirdik.

BAŞKAN ARSLAN:"MANİSA'NIN EN KÖKLÜ DERNEKLERİNDEN BİRİSİ"

Manisa Baro Başkanı Ali Arslan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şöyle konuştu:"Manisa Barosu olarak, yaptığınız çalışmaları ve ziyaretlerinizi gururla izliyoruz. Sizler bizler için çok değerlisiniz. Derneğinizde birbirinden değerli iş adamlarınız var. Hepiniz Manisa için bir şeyler yapıyorsunuz. MAGiAD Manisa'nın en köklü derneklerinden birisi. Uzun yıllardır burada çok önemli isimler yer aldı. Şuan şehrin yöneticilerinden tutun da birbirinden kıymetli iş adamlarını yetiştirdi bu dernek. Ben sizlere çıktığınız bu yolda başarılar diliyorum."

BAŞKAN GERİTER: "BÖLGE TİCARETİNE SAĞLAMIŞ OLDUĞUMUZ KATKIYI DAHA DA GELİŞTİRECEĞİZ"

Manisa Genç İş Adamları Derneği Başkanı Ömer Geriter ise yapılan ziyaretler hakkındaki açıklamasında şu ifadelere yer verdi:"Manisa'da yapılacak toplumsal çalışmalarda diğer STK'lar birlikte çalışmalar yaparak halkımızı ve özellikle de gençliği koruyup kollayacak, eğitici öğretici programlar yaparak güzellikleri çoğaltıp, olumsuzlukları ne kadar azaltabiliriz bunları beraber ortak akıl yapacağız. Bölgemiz sanayi ve tarım üzerine yapılanmış olup ülke ekonomisinin en büyük sanayi kuruluşlarını bünyesinde bulundurmaktadır. Derneğimiz MAGİAD bu yapılanmada yer alan birçok firmayı bünyesinde bulundurmakta olup, bu firmaların bölgede ve dünya pazarlarındaki ticaretlerini geliştirmek üzere çalışmalarını sürdürmektedir. İnanıyorum ki sizlerin de desteği ile bölge ticaretine sağlamış olduğumuz katkıyı daha da geliştireceğiz. Bizlere göstermiş olduğunuz misafirperverlik için teşekkür ederim, tekrar hayırlı olsun."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Magiad'dan Baro'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement