Mağlubiyet Serisi Giray Bulak'ı Üzdü - Son Dakika
Spor

Mağlubiyet Serisi Giray Bulak'ı Üzdü

Mağlubiyet Serisi Giray Bulak\'ı Üzdü

Spor Toto 1. Lig takımlarından Balıkesirspor Baltok’un Teknik Direktörü Giray Bulak, 2 haftalık galibiyet serisinin ardından gelen mağlubiyet serisinin kendilerini üzdüğünü söyledi.

14.02.2018 17:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesirspor kulüp tesislerinde haftalık basın toplantısında gazetecilere açıklamalarda bulunan Teknik Direktörü Giray Bulak, 6 puanlık maçlar oynadıklarını ve iki maçı da kaybettikleri için üzgün olduklarını belirtti.
Bulak, "Mutlu olduğumuz iki haftadan sonra kaybedip üzüntü yaşadığımız iki haftalık bir süreç yaşıyoruz. Tabi ki üzgünüz. Çok önlem aldığımız, haftalık çalışma içerisinde çok üzerinde durduğumuz ama maalesef önlem alamadığımız pozisyonlarda yediğimiz gollerle kaybettiğimiz maç oldu. Rakiplerimizle 6 puanlık maçlar oynadık hep. Kaybedenin arkasından konuşmak zor, kaybedebiliyorsunuz ama bedelleri büyük olunca üzüntüsü de büyük oluyor" dedi.
Takım olarak çok çalışmaları gerektiğini aktaran Bulak, "Toparlanmamız lazım. Maçlar bitmiyor. Bu hafta yine evimizde zorlu bir maç oynayacağız. Onun için ona çok takılı kalmamamız lazım. Çalışmalarımızda neler yapmamız gerektiğini çalıştık. Bu işler çalışmayla olur, daha da çok çalışacağız. Çalışarak bazı hareketlerinizi, oyun felsefenizi geliştirebilirsiniz. Durarak kimse bir şey kazanamaz" diye konuştu.
Futbolun istatistikleri kabul etmediğine değinen Bulak, "Futbol enteresandır, istatistikleri kabul etmeyebilir. Futbolda 1 maç kazandığınızda karşılığı 3 puandır. Berabere kalırsanız 1 puandır ama futbolda 8 tane pozisyona girdiğiniz zaman karşılığı 8 gol olmuyor. 1 pozisyona girdiğiniz zaman 1 gol olabiliyor. Oyun sizin elinizde olduğu zaman bazen kazanamıyorsunuz. Top sizdeyse kaybeden siz oluyorsunuz. Yüzde 60-70 topun oynadığı takım sizsiniz, yüzde 30'la oynayan takım maç kazanıyor. Böyle garip bir ligimiz var" şeklinde konuştu.
Balıkesirspor Baltok Teknik Direktörü Giray Bulak'ın basın toplantısına, Yönetim Kurulu Üyesi Umut Kırtıl da eşlik etti.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Mağlubiyet Serisi Giray Bulak'ı Üzdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Gaziantep FK, Kasımpaşa maçı için hazırlıklarını tamamladı
    18:54 Gaziantep FK, Kasımpaşa maçı için hazırlıklarını tamamladı

    Gaziantep FK, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında yarın evinde Kasımpaşa ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Selçuk İnan yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, yaklaşık 1 saat 15 dakika sürdü. Isınma ve 5'e 2 pas çalışmalarının ardından maçın son taktik çalışmaları gerçekleştirildi. Gaziantep FK, bu antrenmanla birlikte hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

  • Karaman'da Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası Başladı
    18:43 Karaman'da Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası Başladı

    Türkiye Satranç Federasyonu faaliyetleri içinde yer alan Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası, Karaman'da başladı. Lütfi Elvan Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen şampiyonaya, 78 takım ve 400 sporcu katıldı. Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tulay, organizasyonda elde ettikleri başarıların yanı sıra yetiştirdikleri sporcularla tüm dünyada ilgiyle takip edildiklerini vurguladı. Turnuvada dereceye giren sporcular, Avrupa Genç Takımlar Satranç Şampiyonası'nda ülkemizi temsil etme hakkı kazanacak.

  • Hatay Dörtyol'da 23 Nisan etkinlikleri kapsamında güreş ve masa tenisi müsabakaları düzenlendi
    18:33 Hatay Dörtyol'da 23 Nisan etkinlikleri kapsamında güreş ve masa tenisi müsabakaları düzenlendi

    Hatay'ın Dörtyol ilçesinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen spor müsabakalarında 330 öğrenci güreş ve masa tenisi yarışmalarına katıldı. Dereceye giren sporcular, 23 Nisan'da yapılacak törende ödüllerini alacak.

  • Kilis Belediye Başkanı Hakan Bilecen: Borçlarımızı ödeyeceğiz
    18:08 Kilis Belediye Başkanı Hakan Bilecen: Borçlarımızı ödeyeceğiz

    Kilis Belediye Başkanı Hakan Bilecen, "Ayın birinde GAZDAŞ'ın doğal gaz tedarikçisinin Kilis Belediyespor'a ait 19 aylık doğal gaz faturası yüzünden daha mazbatamı almadan, doğal gazını kesmesi ve futbolcularımızın, çocukların, gençlerin soğuk suyla duş almak zorunda kalması bizi üzdü. Görüşme yaptık, borcun yarısını ödedik bütçemiz nezdinde doğal gazı geri açtırdık" dedi.


Advertisement