Magnum'un 25. Yıl Konuğu Jessica Alba - Son Dakika
Güncel

Magnum'un 25. Yıl Konuğu Jessica Alba

Magnum\'un 25. Yıl Konuğu Jessica Alba

Magnum'un 25. yılında marka yüzü olan Jessica Alba, İstanbul'daki haz dolu ziyaretini tamamladı.

30.06.2014 15:07  Güncelleme: 15:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'dan Haz Dolu Anılarla Ayrıldı
Magnum'un konuğu olarak ilk kez Türkiye'ye gelen ünlü yıldız, İstanbul'un tarihi mekanlarına, boğaz manzarasına ve Türk misafirperverliğine hayran kaldı. Şehrin güzelliklerini keşfederken, alışveriş de yapan Alba, antika halılar ve Osmanlı tasarımı bir mücevher satın aldı.

Türk yemeklerini ve Türk kahvesini çok beğenen ünlü oyuncu fal baktırmayı da ihmal etmedi. İstanbul'a en kısa zamanda tekrar gelmek istediğini belirten Jessica Alba ülkesine döndü.

Her yıl yaptığı farklı iletişim çalışmalarıyla dünyaca ünlü isimleri haz tutkunlarıyla buluşturan Magnum, 25. yılında da geleneğini bozmadı. Magnum, 2014'te marka yüzü olarak Hollywood'un en güzel yıldızlarından biriyle, Jessica Alba ile 25. yılını kutlarken ünlü yıldızı Türkiye'de ağırladı. Magnum'un 25. yıl etkinlikleri kapsamında Türkiye'ye ilk kez gelen Jessica Alba, İstanbul'a hayran kaldı. Alba, geçirdiği haz dolu 4 günde, her zaman görmek istediği İstanbul'un güzelliklerini de keşfetme imkanı buldu. Ünlü oyuncunun İstanbul'daki haz yolculuğu Boğaz'da yaptığı tekne turu ile baışladı. İlk kez gördüğü Boğaz manzarası karşısında heyecanını gizleyemeyen Alba, hayranlığını "gözlerime inanamıyorum" sözleriyle dile getirdi. Sultan Ahmet, Topkapı Sarayı, Ayasofya ve Yerebatan Sarayı gibi tarihi ve turistik mekanlarını dolaşan Jessica Alba, İstanbul'da en sevdiği yerler listesine Bebek sahilini de ekledi.

Türk mutfağının lezzetli yemekleri Jessica'nın kalbini fethetti

İstanbul hakkında merak ettiği şeyleri yakından görebildiği için çok mutlu olduğunu belirten Jessica Alba, Türk mutfağının farklı lezzetleriyle de tanışma fırsatı buldu. Jessica Alba ;"Zeytinyağlı yemeklerinize bayıldığımı söylemeliyim, etle yaptıklarınız ise gerçekten harika. Aslında bu yemekler dünyanın farklı yerlerinde de var ama buradaki, anavatanındaki tatları tek kelimeyle muhteşem" diyerek Türk lezzetlerine olan beğenisini dile getirdi. Türk yemeklerinin her çeşidinden tatmaya özen gösteren Alba, tatlılar arasında da baklava için övgü dolu sözcüklerini yineledi. Simit ve mısırla da tanışan Jessica Alba'nın vazgeçilmezi ise Türk kahvesi oldu. Her gün 4 Türk kahvesi içen Alba, fal baktırmayı da ihmal etmedi.

Antika mağazalarından alışveriş yaptı

İstanbul'dan ayrılmadan önce alışveriş de yapan Jessica Alba, antika mağazalarını gezdi. Türk işçiliğini çok zevkli bulan sanatçı, Türk motifleri taşıyan havluları çok beğendi. Mağazalardaki ürünleri merakla inceleyen Alba, antika halılar ve eski Osmanlı tasarımı mücevherler satın aldı. Jessica Alba, "İstanbul'da kaldığı süre boyunca çok iyi vakit geçirdim. Harika anılarla evime dönüyorum. Burası gerçekten haz dolu muhteşem bir yer. En kısa zamanda ülkenizi yeniden ziyaret edeceğim" diyerek Los Angeles'a döndü.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Magnum'un 25. Yıl Konuğu Jessica Alba - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement