Mahalle Sakinleri Yangını Film İzler Gibi İzledi - Son Dakika
Güncel

Mahalle Sakinleri Yangını Film İzler Gibi İzledi

Haber-Kamera: Ramazan EĞRİ-Gamze ŞİMŞEK- Çağrı ÇALIŞKAN/İstanbul DHAÜsküdar'da 5 katlı binanın çatısında yangın çıktı.

12.05.2019 20:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haber-Kamera: Ramazan EĞRİ-Gamze ŞİMŞEK- Çağrı ÇALIŞKAN/ İstanbul DHA

Üsküdar'da 5 katlı binanın çatısında yangın çıktı. Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Ahşap kaplı çatı alev alev yandı. İtfaiye ekipleri çatıyı söndürmekte güçlük çekti. Mahalle sakinleri parktaki banklarda oturarak film izeler gibi yangını izledi.

Yangın, saat 18.00 sıralarında Üsküdar Ünalan Mahallesi Ayazma Caddesi üzerinde bulunan 5 katlı bir binanın çatı katında çıktı. Binanın çatısında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan yangını gören mahalle sakinleri durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale etti. Fakat çatıda çıkan yangın bir anda büyüdü. İtfaiye ekipleri, bölgeye takviye ekipler istedi. Bölgeye Kadıköy, Erenköy ve Ümraniye müfrezelerinden ekipler sevk edildi. 1 saatlik çalışmanın ardından yangın kontrol altına alındı. Olayda yaralı ve can kaybı bulunmazken binada hasar meydana geldi.

Yanan binanın sahibi şunları söyledi:

"İkindi namazından sonra karşı komşum bağırdı, biz duymadık. Cama taş attı. Çatı yanıyor dedi. Siz neden içeride duruyorsunuz dedi. Zor çıktık dışarı yalınayak.  Zor kaçtık. Bir baktık duman tütüyor. Yangının kebapçı bacasından çıktığını düşünüyoruz."

VATANDAŞTAN YANGINA MÜDAHALE

Çatı katındaki yangını gören vatandaşlar, ellerinde bahçe sulama hortumlarıyla çatıya çıkarak yangına müdahale etti.

FİLM İZLER GİBİ İZLEDİLER

İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, mahalle sakinleri olay yerinin karşısında bulunan parktaki banklara oturup yangını adeta film izler gibi izlediler.

Görüntü Dökümü

--- --- --- --- --- --- ---

-Yangına müdahale eden itfaiye ekipleri

-Olay yerindeki sağlık ekipleri

-İtfaiye ekiplerinin çalışmasını izleyen vatandaşlar

-Bina sahibi ile röp

-Yangını izleyen vatandaşlar ile röp

-Yanan çatı katı

-Yangının alevli drone görüntüsü

-Yangına müdahale eden vatandaşlar drone görüntüsü

-Genel ve detay

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mahalle Sakinleri Yangını Film İzler Gibi İzledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement