Mahalle Sakinleri Yolu Trafiğe Kapattı - Son Dakika
Güncel

Mahalle Sakinleri Yolu Trafiğe Kapattı

Mahalle Sakinleri Yolu Trafiğe Kapattı

Eskişehir'de bir mahallede bulunan vatandaşlar, kanalizasyon, imar ve yollarının yapılmamasına tepki göstermek için ana caddeyi trafiğe kapattı.

21.10.2013 21:45  Güncelleme: 08:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'de bir mahallede bulunan vatandaşlar, kanalizasyon, imar ve yollarının yapılmamasına tepki göstermek için ana caddeyi trafiğe kapattı.

Emek Mahallesi 2. Arabacılar Caddesi Mamuca Yolu yakınlarında oturan mahalle sakinleri, kanalizasyon, imar ve yol çalışmalarının yapılmadığını iddia ederek 4 saat ana caddeyi trafiğe kapattı. Ana caddenin trafiğe kapatılmasının ardından birçok sürücü yolunu değiştirmek zorunda kaldı. Tahta ve taşlarla yolu kapatan mahalle sakinleri Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı'nın gelmesini istedi. Vatandaşları ikna etmek için olay yerine Güvenlik Şube Müdürü Bayram Önal geldi. Vatandaşlarla yaklaşık yarım saat konuşan Müdür Önal, vatandaşları ikna ederek yolun tekrar açılmasını sağladı. Bunun üzerine vatandaşlar da şikayetçi oldukları yerleri Önal'a göstererek kendisinden yardım istedi.

Mahalle sakinlerinden Muammer Öztay, "2. Arabacılar Caddesi'nin böldüğü bu mahalle sağ tarafı Ihlamurkent, sol tarafı Emek Mahallesi olarak hayatını sürdürmektedir. Ama ne var ki Emek Mahallesi tarafı sanki cezalı yaşam sürmektedir. Bu mahalle 1978 yılında kurulmuştur. Ama ne var ki o zamandan bu zamana kadar ne kanalizasyon ne doğalgaz ne de yoldan istifade edememiştir" dedi.

Vatandaşlardan oluşan 4 kişilik bir heyet, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı ile görüştükten sonra sorunlarına çözüm getirilmezse yeniden eylem yapacaklarını belirtti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Mahalle Sakinleri Yolu Trafiğe Kapattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement