Mahalle statüsüne geçen mahallelerde iftar sofraları kuruluyor - Son Dakika
Güncel

Mahalle statüsüne geçen mahallelerde iftar sofraları kuruluyor

Mahalle statüsüne geçen mahallelerde iftar sofraları kuruluyor

Bozdağ Mahallesinden sonra Kaymakçı Mahallesi'nde de kurulan iftar sonrasına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

25.06.2016 13:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Belediye hizmet birimi önünden kurulan iftar sofrasına; Garnizon Komutanı Hasan Yüzüak, Belediye Başkanı A. Mahmut Badem ve eşi Nevin Badem, meclis üyeleri, Ak Parti ilçe teşkilatı, kadın ve gençlik kolları üyeleri, daire müdürleri, muhtarlar ve mahalle sakinleri katıldı.

İftara katılanların her biriyle sohbet etmeye çalışan Başkan Mahmut Badem, birlik, beraberlik vurgusu yaptı. Başkan Mahmut Badem; "Ramazanın ilk gününden beri her gün farklı bir mahallemizde kurulan iftar sofralarımızda vatandaşlarımızla birlikte orucumuzu açıyoruz. Kurulan sofralarımızda Ramazanın bütün güzelliklerini yaşıyor ve toplumun her kesimiyle bu güzellikleri paylaşıyoruz. Geçen yıl olduğu gibi bu yılda Ramazanın son haftasında İftar sofralarımızı mahalle statüsüne geçen beldelerde kuruyoruz." dedi.

Ödemiş Belediyesi; Pazartesi günü Bademli'de, Salı günü Çaylı'da, Çarşamba Günü Kayaköy'de, Perşembe günü Gölcük'te, Cuma günü Birgi'de, Pazar günü Ovakent ve Konaklı'da ve ramazanın son günü Pazartesi günü ise İlkkurşun mahallesinde iftar sofraları kuracak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mahalle statüsüne geçen mahallelerde iftar sofraları kuruluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement