Mahalli İdareler Seçimlerine Doğru - Son Dakika
Güncel

Mahalli İdareler Seçimlerine Doğru

Mahalli İdareler Seçimlerine Doğru

CHP Kırşehir Belediye Başkan adayı Selahattin Ekicioğlu, seçim ofisinin açılışı yapıldı.

19.01.2019 17:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Kırşehir Belediye Başkan adayı Selahattin Ekicioğlu, seçim ofisinin açılışı yapıldı.

Terme Caddesindeki açılışta konuşan CHP İl Başkanı Baran Genç, yerel seçimleri kent merkezi ve ilçelerde kazanacaklarını savundu.

CHP Kırşehir Belediye Başkanı Adayı Ekicioğlu da seçimlerde başarılı olacaklarını ve Kırşehir'de CHP belediyeciliğiyle hizmet edeceklerini söyledi.

Ekicioğlu, "Hedefimiz, idealimiz Kırşehir'i daha iyi yerlere getirmektir. Kırşehir'de seçimden önce ve kazandıktan sonra kimseyi kırmadan, üzmeden başarılı olmak istiyoruz. Kavgadan uzak durarak, demokratik bir mücadele ile seçimleri kazanmak istiyoruz. Bizlere destek veren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz, Kırşehir için elimizden geleni yapacağız." dedi.

CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan ise 31 Mart'ta gerçekleştirilecek yerel seçimlerde partisinin adayına destek istedi.

Açılışa İYİ Parti Kırşehir İl Başkanı Müfit Göçen, CHP ve İYİ Parti ilçe başkanları ve ilçelerin belediye başkan adayları katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Mahalli İdareler Seçimlerine Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Jandarma ekipleri yaralı leyleği koruma altına aldı
    20:50 Jandarma ekipleri yaralı leyleği koruma altına aldı

    Bursa'nın Mudanya ilçesinde devriye atan jandarma ekipleri, sol ayağından yaralı bir leyleği fark ederek hemen koruma altına aldı. Yapılan tedavinin ardından leylek, Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürlüğüne teslim edildi.

  • İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi: Hatay'da depreme dirençli kentler oluşturulmalı
    20:49 İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi: Hatay'da depreme dirençli kentler oluşturulmalı

    İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi ve yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Hatay'da birden fazla deprem kaynağının bulunduğunu belirterek, depreme dirençli kentler oluşturulması gerektiğini söyledi. Görür, kentin depreme dirençli ve hazır hale getirilmesi için mikro bölgelemeyle, fay analizi, risk analizi ve risk azaltma çalışmaları yapılması gerektiğini vurguladı.

  • Nallıhan Belediyesi, çiftçilere silajlık mısır tohumu desteği verdi
    20:48 Nallıhan Belediyesi, çiftçilere silajlık mısır tohumu desteği verdi

    Ankara'nın Nallıhan ilçesinde belediye, çiftçilere girdi ve yem maliyetlerini azaltmaları amacıyla yüzde 75 hibe destekli silajlık mısır tohumu desteği verdi. Nallıhan Belediyesi, yerelden kalkınma ilkesi doğrultusunda tarım ve hayvancılığa hibe desteklerini artırarak, üreticilere mısır tohumu dağıttı. Belediye Başkanı Ertunç Güngör, üreticilere desteklerinin süreceğini belirterek, bereketli bir üretim diledi.


Advertisement