Kanal D Spikeri Buket Aydın, Nihat Doğan Hakkında Koruma Kararı Aldırdı - Son Dakika
Güncel

Kanal D Spikeri Buket Aydın, Nihat Doğan Hakkında Koruma Kararı Aldırdı

Kanal D Haber spikeri Buket Aydın, türkücü Nihat Doğan hakkında koruma kararı aldırdı. Karar, 3 ay süreyle uygulanacak. Bu kararlara aykırı hareket edilmesi halinde ise Doğan, 30 güne kadar hapisle cezalandırılabilecek.

17.09.2018 17:30  Güncelleme: 09:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kanal D Haber spikeri Buket Aydın, türkücü Nihat Doğan hakkında koruma kararı aldırdı. Karar, 3 ay süreyle uygulanacak. Bu kararlara aykırı hareket edilmesi halinde ise Doğan, 30 güne kadar hapisle cezalandırılabilecek.

NE OLDU?

Geçtiğimiz hafta türkücü Nihat Doğan'ın 11 ve 17 yaşında iki kız çocuğunu alıkoyma iddiasıyla gözaltına alınması haberi Kanal D Haber'de yayınlanmıştı. Haberin yayınlanmasının ardından bir çok tartışma yaşanmış ve Doğan, Kanal D Haber ve Buket Aydın'ı Twitter üzerinden hedef alan mesajlar paylaşmıştı.

MAHKEME, BUKET AYDIN'IN TALEBİ ÜZERİNE KORUMA KARARI VERDİ

Bugün Bakırköy 2. Aile Mahkemesi, Buket Aydın'ın talebi üzerine Nihat Doğan hakkında 3 ay süreyle koruma kararı verdi.

Karara göre Nihat Doğan, Buket Aydın'a yönelik tehdit, hakaret, aşağılama içeren davranışlarda bulunamayacak, ev adresine ve bulunduğu yere yaklaşamayacak, telefon ve iletişim araçları ile rahatsız edemeyecek, varsa silahını polise teslim edecek, uyuşturucu, uyarıcı madde ve alkol kullanamayacak.

KARARA AYKIRI HAREKET EDERSE HAPİS CEZASI ALACAK

Nihat Doğan'ın bu kararlara aykırı hareket etmesi halinde ise, ilk seferde 3 günden 10 güne, ikinci seferde 15 günden 30 güne kadar zorlama hapis cezası verilebilecek.

Kanal D Spikeri Buket Aydın, Nihat Doğan Hakkında Koruma Kararı Aldırdı
Kanal D Spikeri Buket Aydın, Nihat Doğan Hakkında Koruma Kararı Aldırdı

Son Dakika Güncel Kanal D Spikeri Buket Aydın, Nihat Doğan Hakkında Koruma Kararı Aldırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (37)

  • Bülent: Kardeşim adamın milliyetçi tavırları Türkiye düşmanlarına cüretkarca atıfları ağzına gelen sözleri söylemesi,sözünü esirgememesi bazılarını rahatsız etti ona bir fatura çıkartmaya çalışıyorlar.maalesef ülkemizde bazıları sözünü esirgemeden delikanlıca konuşan delikanlı adamları silmenin yok etmenin yolu onlara iftira atma,komplo,çamur atma bu hep böyle olmuştur uyanın artık 9 29 Yanıtla Piko : Hadi lan ordan bunu milliyetçi sor bakalım kızları alınca izzet te gelecekmiymis 10 1 dql: seninde çakma milliyetçiliğinizinde o kişiliksizinde canı cehenneme Allah belanızı versin gördük zamanında dediklerini 10 0 Hadi: Hadi ordan sen milliyetciligin ne oldugunu ögren sonra yorum yap 8 0 İNSAN!: BOŞ VAKİTLERİNİZİ DİĞER HABERLERE BAKARAK, BİTTİYSE EKONAMİ SONRA SPOR VE DAHA ÇOK BÜLTENLE ZAMAN GEÇİREBİLİRSİNİZ. ADALET VAR HAK VAR HUKUK VAR. ÜLKEMİZDE Kİ SANATÇILARIN ÖRNEK DAVRANIŞLARINI HABER OLARAK OKUYABİLİRSEK , BELKİ BİRİLERİMİZ ÖRNEK ALIRIZ. BU ZAMANLA DOĞRULARI GÖRMEMİZE VE ÖĞRENMEMİZE ZEMİN HAZIRLAMIŞ OLUR. TEŞEKKÜRLER, SAYGILAR... 0 0 TUNÇ06: heehe hadi işine be adam kendi diyor eve almış kıları para teklif etmiş ne iftirası..adalet var ülkede .. 0 0
  • Taraftar: Madem popondan korkun var buket hanım neden gider yapiyosun 17 19 Yanıtla
  • Hadiya: Nihat artık seni görmek istemiyoruz ALLAH aşkına bırak bu işleri.çok boş bir adamsın 20 9 Yanıtla
  • X: Nihat doğanı hiçim hiç sevmem ama bu konuda haklı.....yani Nihat doğana haklı demek istemezdim o kadar haz etmediğim biri ama bu Buket çok bişey oldum zannedip bel altı vurmaya başladı son zamanlar.... 15 10 Yanıtla
  • Vanli: Doğulu olduğu içindir kesin bu ceza 5 19 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement