Mahkumlar İçin 10 Bin Yardım Kolisi Gönderildi - Son Dakika
Güncel

Mahkumlar İçin 10 Bin Yardım Kolisi Gönderildi

Mahkumlar İçin 10 Bin Yardım Kolisi Gönderildi

BEYLİKDÜZÜ Belediyesi ve Kader Mahkumları Derneği işbirliğiyle hazırlanan 10 bin yardım kolisi, cezaevlerine ulaştırılacak.

18.06.2017 23:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BEYLİKDÜZÜ Belediyesi ve Kader Mahkumları Derneği işbirliğiyle hazırlanan 10 bin yardım kolisi, cezaevlerine ulaştırılacak. Türkiye'nin dört bir yanında bulunan cezaevlerine ulaştırılacak 10 bin koli gönderim töreni yapıldı.

Düzenlenen yardım kolisi gönderim töreninde mahkum aileleri ve mahalle sakinleri iftarda buluştu. Ezanın okunmasıyla birlikte dualar eşliğinde oruçlar açıldı.

"BİZ KÖPRÜ GÖREVİ YAPIYORUZ"

Kader Mahkumları Derneği'nin sermayesi tanımadığı insanlar tarafından gönderilen mektuplar olduğunu dile getiren Kader Mahkumları Derneği Başkanı Necdet Yüksek, "Cezaevinden günlük gelen mektuplar burada okunuyor ve ihtiyaca göre koliler hazırlanıyor. Bugün 10 bin koliyi Türkiye'nin 10 bin ayrı merkezine gönderiyoruz. Biz de bugün nasip olursa buradan kolileri ülke geneline gönderilmesini gerçekleştireceğiz. Biz bu mektupları gönderenleri tanımıyoruz onlar bizi tanımıyor ve mektupları açıyoruz hepsinin ayrı hikayesi var. Talep bölümünde de okumak için kitap istiyorlar. Dini vecibelerini yerine getirebilmek için Kuran-ı Kerim istiyorlar ve buna benzer ihtiyaçlarını istiyorlar. Bu çalışmalarımız bir cümleyle tamamlanıyor o cümlede şu 'sebep olanlardan Allah razı olsun' diyorlar. Biz köprü görevi yapıyoruz ve bu işi de severek yapıyoruz. Gönül dostlarının destek olmalarını bekliyoruz" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mahkumlar İçin 10 Bin Yardım Kolisi Gönderildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement