Mahmut Özyavuz Güven Tazeledi - Son Dakika
Politika

Mahmut Özyavuz Güven Tazeledi

Mahmut Özyavuz Güven Tazeledi

Ak Parti’nin Harran ilçesinde yapılan kongresinde İlçe Başkanlığına yeniden Mahmut Özyavuz, seçildi.

20.09.2017 16:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Parti'nin Harran ilçesinde yapılan kongresinde İlçe Başkanlığına yeniden Mahmut Özyavuz, seçildi.

Kongre ile güven tazeleyen Mehmet Öz yavuz, kongrenin ardından yaptığı değerlendirmede, AK Parti Harran İlçe Teşkilatı'nın bu başarısında, davası için gecesini gündüzüne katan teşkilat mensuplarının her birinin ayrı ayrı katkısı bulunduğunun altını çizdi. Özyavuz, "Harran'da gayet uyumlu ve çalışkan bir ekibimiz var. Bu ekip, başarı çıtasını daha yukarılara taşımak için sürekli çalışıyor ve bundan sonra da çalışmaya devam edecek" dedi.

Kongre sonucunun bütün Harran için hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulunan Mahmut Özyavuz, "İlçemizde kongre süreci, Genel Başkan Yardımcımız Cevdet Yılmaz, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, il başkanımız ve gönüldaşlarımızın katılımıyla birlik ve beraberlik içerisinde tamamlanmıştır. Kongrede, bizleri yeniden ilçe başkanlığı görevine layık görenlere teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. AK Parti Harran İlçe Teşkilatı olarak, Kurucumuz, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde 16 yıl önce çıktığımız bu kutlu yolda yürümeye, Harran için hizmet üretmeye yeni dönemde de ilk günkü heyecanla devam edeceğiz"

Harran Ziraat Odası'nda da başkanlık görevini yürüten AK Parti İlçe Başkanı Mahmut Özyavuz, geçtiğimiz hafta sonu İMKB Anadolu Lisesi Konferans Salonu'nda, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, AK Parti Milletvekilleri Mehmet Ali Cevheri, İbrahim Halil Yıldız, Mahmut Kaçar, Mehmet Akyürek, Halil Özcan, İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve belediye başkanlarının katılımıyla gerçekleştirilen kongrede ilçe başkanlığına yeniden seçilmişti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Mahmut Özyavuz Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement