Mahmutlar Mahallesinin Sorunları Çözülüyor - Son Dakika
Güncel

Mahmutlar Mahallesinin Sorunları Çözülüyor

Mahmutlar Mahallesinin Sorunları Çözülüyor

MASKİ Genel Müdürlüğü, Demirci’nin Mahmutlar Mahallesinin eskiyen içme suyu isale hattının yerine 3 bin 200 metrelik yeni hat döşeme çalışmalarına başladı.

29.03.2018 18:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MASKİ Genel Müdürlüğü, Demirci'nin Mahmutlar Mahallesinin eskiyen içme suyu isale hattının yerine 3 bin 200 metrelik yeni hat döşeme çalışmalarına başladı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa'nın dört bir yanındaki altyapı eksikliklerini gidermek için yoğun mesai harcıyor. Bu kapsamda MASKİ, Demirci ilçesine bağlı Mahmutlar Mahallesinin sık sık patlak ve arızalara neden olan eski içme suyu isale hattını yenilemek için çalışmalarına başladı. İçme Suyu Dairesi Başkanlığı ekiplerince, 3 bin 200 metre uzunluğunda yeni isale hattı döşeniyor. Mahallede başlatılan çalışma sonrasında İçme Suyu Dairesi Başkanlığı şube müdürlerinden Recep Günay da teknik personel ile birlikte mahalleye giderek incelemelerde bulundu. Ayrıca MASKİ ekipleri, vatandaşların arazilere geçişini sağlamak amacıyla bir kilometrelik toprak yol çalışması yaparak arazi sahiplerine kolaylık sağladı. Mahmutlar Mahalle Muhtarı Nurullah Koyunoğlu, "30-40 yıl önce imece usulüyle döşenmiş içme suyu isale hattımız MASKİ tarafından yenileniyor. Bu hat bizim için sürekli sorun çıkarıyordu. Gece gündüz arıza yaşanıyor, eziyet oluyordu. Aynı zamanda ekipler bölgedeki arazi yolumuzu da açtılar. Artık merkepleri geçiremediğimiz yerlerden bu yol sayesinde insanlar geçecek. MASKİ bir taşla iki kuş vurdu. Yılların sorunlarını bir bir ortadan kaldırıyorlar. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Mahmutlar Mahallesinin Sorunları Çözülüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement