Mahrukatçılar Esnaf Odasında Özbek Güven Tazeledi - Son Dakika
Güncel

Mahrukatçılar Esnaf Odasında Özbek Güven Tazeledi

Mahrukatçılar Esnaf Odasında Özbek Güven Tazeledi

Malatya Mahrukatçılar Esnaf Odasında yapılan Olağan Genel Kurulda mevcut Başkan Orhan Özbek yeniden başkanlığa seçildi.

03.01.2018 17:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya Mahrukatçılar Esnaf Odasında yapılan Olağan Genel Kurulda mevcut Başkan Orhan Özbek yeniden başkanlığa seçildi.

Esnaf Sarayı'ndaki toplantı salonunda gerçekleşen genel kurulda Divan Başkanlığını Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı (MESOB) Şevket Keskin yaparken, tek liste halinde gidilen seçimde mevcut Başkan Orhan Özbek yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

Burada konuşan Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren, "Öncelikle Mahrukatçılar Esnaf Odası Olağan Genel Kurulunun hayırlara vesile olmasını diliyorum. 2017 yılında hükümetimiz esnaf ve sanatkarlara verilmesi için çıkarttığı kredi uygulaması, geçmişte yoktu. Bu kredilerin verilip verilmediği, esnafımız biliyor. KB notu düşüş olan bazı esnaflar bu krediler yararlanamadı. Bu KB notunu bir türlü kaldıramadık. Bu notu düzeltip, yararlanmak isteyen esnaflar birkaç sonra alması konusunu Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'ye bildirdik. Her meslekten esnafımız bu kredilerden yararlandı" ifadelerini kullandı.

Hükümetin yaptığı adımlardan memnun olduklarını belirten MESOB Başkanı Keskin ise, "Hükümetimizin esnaf ve sanatkarlara yaptığı çok ciddi adımlar var. Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, Başbakanımız Binali Yıldırım'a, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'ye, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık'a, milletvekillerimize, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a, esnaf ve sanatkara yaklaşımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Orhan Özbek Başkanımıza da teşekkür ediyorum. İnsanlara yaklaşımı ile sizlerin sorunlarıyla ilgilenmesi ve diyalog girişimleri ile her zaman esnafımızın takdirini kazanmıştır. Özelliklede genel kurula yoğun bir şekilde katılan ve kendi meslekleri ile kendi odalarına sahip çıkan mahrukatçı esnaflarımıza çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Yeniden güven tazeleyerek Mahrukatçılar Esnaf Odası Başkanlığına seçilen Orhan Özbek de, "Bu kongrenin Malatya'ya ve Mahrukatçılar Esnafına hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bizlere katkı sunduğunuz ve bizlerden desteğinizi esirgemediğimiz için çok teşekkür ediyorum. Bundan önce nasıl yoğunluk içinde çalıştıksa, bundan sonrada öyle çalışacağımızdan emin olun. Sorunlarınız başımızın üstünde yeri vardır. Çözmeye çalıştık, bundan sonrada çözmeye çalışacağız" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Mahrukatçılar Esnaf Odasında Özbek Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement