Mahsun Kırmızıgül, hastanede yatan oyuncu Erol Demiröz için kan çağrısında bulundu - Son Dakika
Magazin

Mahsun Kırmızıgül, hastanede yatan oyuncu Erol Demiröz için kan çağrısında bulundu

Sanatçı Mahsun Kırmızıgül, sosyal medya hesabından bir süredir hastanede tedavi gören oyuncu Erol Demiröz için kan arandığını duyurdu.

11.09.2019 13:52  Güncelleme: 14:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Usta oyuncu Erol Demiröz, bir süredir Başkent Hastanesi'nde tedavi görüyor. Twitter hesabından paylaşım yapan Mahsun Kırmızıgül, Demiröz'ün acil kana ihtiyacının olduğunu söyledi.

KAN ÇAĞRISINDA BULUNDU

Mahsun Kırmızıgül, Twitter hesabına "Başkent Hastanesi'nde tedavi görmekte olan çok değerli sanatçı abimiz Erol Demiröz için B rh(+) pozitif kan aranmaktadır." notunu düştü.

Mahsun Kırmızıgül, hastanede yatan oyuncu Erol Demiröz için kan çağrısında bulundu

EROL DEMİRÖZ KİMDİR?

Tiyatro ve sinema oyuncusu olan Erol Demiröz 1940 yılında Diyarbakır'da doğdu. 1952 yılında İlkokul , 1958 yılında ortaokul ve liseyiZiya Gökalp okullarında okuyarak bitirdi. Yükseköğrenimini Ankara İktisadi Ticari İlimler Akademisi (Gazi Üniversitesi İdari ve İktisadi Bilimler Fakültesi)'inde tamamladı. Askerliğini kısa süreli olarak İzmir Gazi Emir'de yaptı.

Mahsun Kırmızıgül, hastanede yatan oyuncu Erol Demiröz için kan çağrısında bulundu

Demiröz, 1961 senesinde Halkevleri Genel Merkezi'nde tiyatro çalışmalarına başladı. 1968 de Ankara Sanat Tiyatrosu (AST)'nda oyuncu ve yönetmen kadrosunda yer alarak yüzlerce oyunda rol aldı, onlarca oyunu sahneye koydu. Ayrıca, Yılmaz Güney'in "Sürü" filmi başta olmak üzere on beş kadar sinema filmde rol aldı. Türkiye'de ilk televizyon çocuk dizisi olan "Harun" başta olmak üzere, birçok senaryoya da imza attı. "Babalar ve Oğullar" adlı televizyon dizisinde rol aldı. Mahsun Kırmızıgül'ün senaryolarını yazıp yönettiği "Beyaz Melek" ile "Güneşi Gördüm" adlı filmlerde de önemli roller üstlendi. Sanat yaşamını İstanbul'da sürdüren Erol Demiröz, 1977 yılında, "Ulvi Uraz En İyi Yönetmen Ödülü"nü almıştır.

Mahsun Kırmızıgül, hastanede yatan oyuncu Erol Demiröz için kan çağrısında bulundu

Son Dakika Magazin Mahsun Kırmızıgül, hastanede yatan oyuncu Erol Demiröz için kan çağrısında bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (22)

  • 66: darısı senin başına mahsun haini 5 15 Yanıtla Kendi : Adına konuş çapanoğlu. 0 1
  • gelin: NE MUTLU TÜRKÜM DİYORSA TAMAM 8 11 Yanıtla vatansever: salak mısın sen ? 1 2 as: ne malsın ulan ne akaka 2 1 benim fikrim: BİR İNSANIN FİKRİ NE OLURSA ZİKRİ DE O OLUR TABİKİ TÜRK AMA IRKÇİ DEGİL BOŞ GELİN 1 0
  • Ahsen: Kim olursa olsun ister Kurt ister turk ben kanimi seve seve veririm fakat Turkiyede degilim amma Turkiyedeki akrabalarimi aradim ulasacaklar..bizler turk kurt Turkiyede ayni bayragin altinda yasayan kardesleriz..insanlik ve hastalik Baska birsey..yardim isteyene kapimiz sonsuza kadar acik..Mahsunu sevmem fakat mevzu can olunca kim oldugu ne oldugu benim icin önlemli degil..yasatmak yasatmak yasatmak..önemli olan bu.. 16 0 Yanıtla 66: adam pkk lıla sen kimsin 2 14 Falcao: Demogaji yapma dingil yok vermek isterdim diye 0 0
  • erdal erman amasya: merhaba duyunca şok oldum ve çok üzüldüm çok ama çok geçmişler olsun 7 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement