Mahsun Kırmızıgül'ün Annesine Hırsızlık Şoku - Son Dakika
3.Sayfa

Mahsun Kırmızıgül'ün Annesine Hırsızlık Şoku

Mahsun Kırmızıgül'ün annesine hırsızlık şoku Etiler'de yaşayan 90 yaşındaki Faike Arık'ın annesinin bir buçuk milyon lirası yabancı uyruklu hizmetçisi tarafından çalındıİSTANBUL - Etiler'de yaşayan ünlü sanatçı Mahsun Kırmızıgül'ün annesinin evi 90 yaşındaki kadın 1 hafta önce işe...

08.11.2018 13:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mahsun Kırmızıgül'ün annesine hırsızlık şoku

Etiler'de yaşayan 90 yaşındaki Faike Arık'ın annesinin bir buçuk milyon lirası yabancı uyruklu hizmetçisi tarafından çalındı

İSTANBUL - Etiler'de yaşayan ünlü sanatçı Mahsun Kırmızıgül'ün annesinin evi 90 yaşındaki kadın 1 hafta önce işe giren Türkmenistan uyruklu hizmetçi kadın tarafından soyuldu. Evden yaklaşık 1 buçuk milyon lira çalan hırsız kadın, Ankara'da kocasıyla birlikte yurtdışına kaçmaya çalışırken kıskıvrak yakalanarak gözaltına aldı. Gözaltına alınan 7 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Olay, geçtiğimiz Pazartesi günü sabah saatlerinde Beşiktaş Etiler'de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Mahsun Kırmızıgül'ün annesi 90 yaşındaki Faike Arık, 1 hafta önce eve Türkmenistan uyruklu hizmetçi Müyesser M. aldı. Hizmetçi evde çalıştığı süre boyunca kadının yıllarca birikim yaptığı 130 bin dolar, 5 bin avro ve 45 parçadan oluşan toplamda yaklaşık 1 buçuk milyon lira değerindeki ziynet eşyanı fark etti. Bunun üzerine sabah saatlerinde eve gelen hizmetçi kadın, yerini bulduğu paraları ve altınları bir poşete koyarak evde çıktı.

Poşetle paraları çalıp eve gitmiş

Kırmızıgül'ün annesinin paralarının ve altınlarının yerinde olmadığını fark etmesi üzerine durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri konuyla ilgili çalışma başlattı. Dedektifler evin güvenlik kamera görüntülerini incelemeye alarak kadının gidiş istikametini tespit etti. Kadının peşine takılan dedektifler, çaldıklarıyla beraber Küçükçekmece'deki evine gittiğini belirledi.

Yurtdışına kaçmak istemişler

Kadının çaldığı para ve altlıkların bir kısmını bırakarak kocası Şerzat H. yanlarına 16 bin 436 dolarla beraber Atatürk Havalimanı'na gitti. Ancak kaçak yollarla ülkeye girdikleri için buradan yurtdışına çıkamayacaklarını anlayan çift, bu kez ticari taksiye saat 20.00 sıralarında binerek Ankara'ya doğru yola çıktı. Kadını ve taksiyi takibe alan hırsızlık polisi, Çankaya'ya gittiklerini tespit etti. Burada yerleri bulunan çift, saat 03.00 sıralarında yaya olarak yürüdükleri esnada Esenboğa Havalimanına giderken kıskıvrak yakalandı. 24 saat bile geçmeden yakalanan çift, İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü. Kadının siteye girip çıktığı anlar ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Şüpheliler adliyeye sevk edildi

Burada işlemleri tamamlanan çift ve kadının evde yaşayan 5 akrabası da gözaltına alındı. Şubede işlemleri tamamlanan şüpheliler, Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayına sevk edildi. Polis ekipleri evden çalınan 70 bin lira ile çalınan ziynet eşyalarını da ele geçirdi. Çiftin paranın geri kalan kısmıyla cep telefonu aldığı ve harcadıkları öğrenildi. Ele geçirilenler ise şubede sergilendi.

Mahsun Kırmızıgül\'ün Annesine Hırsızlık Şoku
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Mahsun Kırmızıgül'ün Annesine Hırsızlık Şoku - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kaçak suç makinesi jandarmanın operasyonuyla yakalandı
    12:57 Kaçak suç makinesi jandarmanın operasyonuyla yakalandı

    Aksaray'da cezaevi firarisi olan ve 'Kasten öldürme, birden fazla kişi tarafından birlikte yağma, hükümlü ve tutuklunun kaçması' suçlarından aranan ve hakkında 25 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs jandarmanın operasyonuyla yakalandı.

  • 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Lastik Patlaması: Trafikte Uzun Kuyruk Oluştu
    12:41 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Lastik Patlaması: Trafikte Uzun Kuyruk Oluştu

    15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde seyir halindeki bir aracın lastiği patlayınca, polis ekipleri köprünün ortasında kalan araç nedeniyle bir şeridi trafiğe kapattı. Bu durum, Avrupa Yakası'ndan Anadolu Yakası'na geçmek isteyen araç sürücülerinin kilometrelerce kuyruk oluşturmasına sebep oldu. Olay yerine gelen çekici, lastiği patlayan aracı köprüden kaldırdıktan sonra trafik normale döndü.


Advertisement