'Maide'nin Altın Günü'ne Özel Gösterim - Son Dakika
Güncel

'Maide'nin Altın Günü'ne Özel Gösterim

Ezgi Mola'nın canlandırdığı, merakla beklenen "Maide'nin Altın Günü" adlı komedi filminin özel gösterimi Alkent Hillside Cinecity'de gerçekleştirildi.

08.12.2017 12:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

8 Aralık Cuma günü gösterime girecek olan film, galaya katılan seçkin konukların büyük beğenisini topladı.

Yapımcılığını TAFF'ın üstlendiği, yönetmenliğini Caner Özyurtlu'nun yaptığı, öyküsünü Ezgi Mola'nın, senaryosunu Serkan Altuniğne ve Çağdaş Dinç'in kaleme aldığı 'Maide'nin Altın Günü'nün gala daveti sanat, medya ve iş dünyasının önde gelen isimlerini bir araya getirdi. Gala gecesine; Demet Akalın, Okan Kurt, Fatih Ürek, Saadet Işıl Aksoy, Demet Özdemir, Özge Borak, Merve Özbey, Aydan Taş, Zeynep Koçak, Kaan Yıldırım, İlker Kızmaz, Dilşad Şimşek, Bülent Parlak, Burcu Parlak, Burak Hakkı, Asena Tuğal, Şahin Irmak gibi isimler katıldı.

DEMET AKALIN'DAN EZGİ MOLA'YA SÜRPRİZ!

Galaya katılan Demet Akalın; Ezgi Mola'ya, üzerinde Maide karakterinin resmi olan özel kek ve kurabiyeler hazırlatarak sürpriz yaptı.

Maide'nin Altın Günü"nün kısaca hikayesi ise şöyle; Maide, titiz mi titiz, marifetli mi marifetli bir ev kadınıdır. Mahallenin en havalı altın günlerini yapmasıyla meşhurdur. Kısırları, börekleri, eğlencesi dillere destandır. Altın günlerinden birinde Maide'nin aile yadigarı gerdanlığı çalınır. Gerdanlığı bulmak için İstanbul dışından gelen ergen yeğeni Yağmur ile bir liste yaparlar. Güne gelen kadınların tek tek peşine düşecekleri bu macerada başlarına birbirinden komik olaylar gelecektir.

Yönetmen: Caner Özyurtlu

Yapımcı: TAFF Pictures

Uygulayıcı Yapımcı: AC Film

Görüntü Yönetmeni: Alp Korfalı

Senaryo: Serkan Altuniğne, Çağdaş Dinç

Müzik: Emir Yargın, Arel Koray Nalbant

Oyuncular: Ezgi Mola , Mesut Can Tomay , Hilmi Özçelik ,

Gülhan Tekin , Demet Gül

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Maide'nin Altın Günü'ne Özel Gösterim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement