Maja Ognjenovic VakıfBank'ta - Son Dakika
Spor

Maja Ognjenovic VakıfBank'ta

Maja Ognjenovic VakıfBank\'ta

Yeni sezon transfer çalışmalarına devam eden VakıfBank Spor Kulübü, geçen sezon Rusya ekibi Dinamo Moskova'da forma giyen Maja Ognjenovic'i kadrosuna kattı.

26.08.2019 15:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni sezon transfer çalışmalarına devam eden VakıfBank Spor Kulübü, geçen sezon Rusya ekibi Dinamo Moskova'da forma giyen Maja Ognjenovic'i kadrosuna kattı. Dünyanın en iyi pasörleri arasında gösterilen 35 yaşındaki oyuncu, 2005 yılından bu yana Sırbistan Milli Takımı'nda forma giyiyor.

2018-2019 sezonunu FIVB Kulüpler Dünya Şampiyonluğu, Sultanlar Ligi Şampiyonluğu ve CEV Şampiyonlar Ligi üçüncülüğüyle noktalayan VakıfBank Spor Kulübü, Rusya ekibi Dinamo Moskova'da forma giyen Maja Ognjenovic'i kadrosuna kattığını açıkladı.

VakıfBank'ın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Yeni sezon transfer çalışmalarına devam eden VakıfBank Spor Kulübü, Sırp oyuncu Maja Ognjenovic'i renklerine bağladı. 1.83 boyundaki pasör, gelecek sezon sarı-siyahlılar'ın başarısı için mücadele edecek. Maja'ya VakıfBank'a hoş geldin diyor, sporcumuza yarıştığı her kulvarda şampiyonluk hedefleyen VakıfBank Kadın Voleybol Takımımız'da başarılar diliyoruz" ifadeleri yer aldı.

VakıfBank'ın yeni transferi Maja Ognjenovic'in kariyer özeti şu şekilde:

6 Ağustos 1984 yılında Sırbistan'ın Zrenjanin şehrinde dünyaya gelen Maja Ognjenovic, voleybola 12 yaşında başladı. Profesyonel kariyerine OK Postar takımında adım atan Sırp oyuncu, dünyanın önde gelen kulüplerinde forma giydi.

Dünyanın en iyi pasörleri arasında gösterilen Maja Ognjenovic, hem kulüp hem de milli takım kariyerinde büyük başarılara imza attı. 2004 yılında Kızılyıldız'la Sırbistan Ligi şampiyonluğunu elde eden 1984 doğumlu oyuncu, 2007 ve 2008'de Metal Galati'yle hem Romanya Ligi hem de Romanya Kupası'nı kazanmayı başardı. 2009'da Monte Schiavo Banca'yla CEV Challenge Kupası'nı alan Maja, 2014 ve 2015 yıllarında ise Chemik Police'yle Polonya Ligi'nde mutlu sona ulaştı.

2016 yılında Eczacıbaşı VitrA'yla 2016 FIVB Kulüpler Dünya Şampiyonası'nda şampiyon olan Sırp pasör, 2018 yılında da CEV Kupası'nı kazanan takımda yer aldı. 2005 yılından bu yana Sırbistan Milli Takımı'nda forma giyen Maja, 2009, 2010 ve 2011 yıllarında Avrupa Ligi şampiyonlukları yaşarken, 2011 yılında Kadınlar Avrupa Şampiyonası'nda da mutlu sona ulaştı. 1984 doğumlu pasör, 2018 FIVB Dünya Şampiyonası'nı kazanan Sırbistan Milli Takımı kadrosunda yer alırken, 2016 Rio Olimpiyatları'nda da milli takımla gümüş madalya kazandı.

BİREYSEL BAŞARILARI

2007 Kadınlar Avrupa Şampiyonası: En İyi Pasör

2009 CEV Challenge Kupası: En İyi Pasör

2010 Kadınlar Avrupa Ligi: En İyi Pasör

2011 Kadınlar Avrupa Şampiyonası: En İyi Pasör

2011 Kadınlar Avrupa Ligi: En İyi Pasör

2012 Kadınlar Avrupa Ligi: En İyi Pasör

2015 CEV Şampiyonlar Ligi: En İyi Pasör

2015 Kadınlar Avrupa Şampiyonası: En İyi Pasör

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Spor Maja Ognjenovic VakıfBank'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • TFF Tahkim Kurulu, hakemlerin itirazlarını reddetti
    17:38 TFF Tahkim Kurulu, hakemlerin itirazlarını reddetti

    Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, hakemler Hüseyin Göçek ve Suat Arslanboğa'nın klasman terfi listesine yapmış oldukları itirazların reddedildiğini açıkladı. Ayrıca Galatasaray'ın ve Başkanı Dursun Aydın Özbek'in PFDK'nın kararına itirazı da reddedildi. Beşiktaş'ın ise AFDK'nın kararına itirazı incelendi ve başvurunun süre yönünden reddine karar verildi.

  • Ali Koç'tan çarpıcı açıklamalar: TFF ceza verirse Türk futbolu sıkıntıya girer
    17:25 Ali Koç'tan çarpıcı açıklamalar: TFF ceza verirse Türk futbolu sıkıntıya girer

    Fenerbahçe Kulübü, Mart ayı Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nı gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kulübün içinde bulunduğu durumu ve Trabzonspor maçında yaşananları sert bir dille anlattı. Koç, "Futbolcularımıza ceza vereceklermiş. Onların menfaatleri açısından inşallah ceza vermezler. Türk futbolu uluslararası alanda çok sıkıntıya girer. Şimdi kılıfına uydurmaya çalışıyorlar. Çünkü üstlerinde baskı var. Zaten her şeyi kılıfına uydurmaya çalışıyorlar" dedi.

  • Hakemlerin itirazı reddedildi
    17:24 Hakemlerin itirazı reddedildi

    TFF Tahkim Kurulu, Hüseyin Göçek ve Suat Arslanboğa'nın devre arası hakem terfi listesine yaptığı itirazı kabul etmedi.

  • Galatasaraylı Kaleci Günay Güvenç'e 2 Maç Cezası
    17:16 Galatasaraylı Kaleci Günay Güvenç'e 2 Maç Cezası

    Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Galatasaraylı kaleci Günay Güvenç'e 2 maç ceza verdi. PFDK'nın bugün yaptığı toplantı sonrası aldığı kararlar arasında, çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle Galatasaray ve Kasımpaşa'ya para cezaları ve tribün kapatma cezaları da bulunuyor. Ayrıca, Galatasaraylı futbolcu Günay Güvenç, müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle 2 resmi müsabakadan men edildi ve para cezası aldı.

  • Ali Koç: Trabzon Emniyeti'nin zaafı var
    17:04 Ali Koç: Trabzon Emniyeti'nin zaafı var

    Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Trabzon Emniyeti'nin maça polis tahsis etmemesi ve tahsis ettiği polisleri dışarda bekletmesinin büyük bir zaaf olduğunu belirtti. Koç, emniyet müdürünün hala görevde olmasının da kendilerine bir mesaj olduğunu söyledi.

  • Ali Koç: Trabzonspor maçı bardağı taşıran damla oldu
    16:52 Ali Koç: Trabzonspor maçı bardağı taşıran damla oldu

    Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Trabzonspor maçının sadece bir neden olmadığını belirterek, olayın bardağı taşıran damla olduğunu söyledi. Koç, Trabzon'daki olayın organize ve belli bir amaçla gerçekleştirildiğini ifade etti.

  • ÇBK Mersin, Beşiktaş BOA'yı mağlup ederek finale yükseldi
    16:39 ÇBK Mersin, Beşiktaş BOA'yı mağlup ederek finale yükseldi

    ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi play-off yarı final serisi ikinci maçında ÇBK Mersin, sahasında Beşiktaş BOA'yı 91-64 yendi. Mersin temsilcisi, bu sonuçla seride 2-0 öne geçerek finale yükseldi.


Advertisement