MAK Öğrencileri Deprem Hakkında Bilgilendiriyor - Son Dakika
Güncel

MAK Öğrencileri Deprem Hakkında Bilgilendiriyor

MAK Öğrencileri Deprem Hakkında Bilgilendiriyor

1-7 Mart Sivil Savunma ve Deprem Haftası faaliyetleri kapsamında Mudanya Belediyesi Arama Kurtarma Birimi ekipleri, ilçede okul öncesi, ilk ve orta okullarda deprem konusunda bilgilendirmeler gerçekleştiriyor.

02.03.2017 14:36  Güncelleme: 14:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İlk ve orta dereceli okulların yanı sıra liseler ile kreşlerde yapılan bilgilendirmede öğrencilere broşürler de dağıtılarak bilgilerin taze kalması sağlanırken, öğretmenlere de çeşitli bilgilendirmeler yapılıyor.

ÖĞRENCİLERE AFET BİLİNCİ AŞILANIYOR

Öncelikli amaçlarının öğrencilerde afet bilincini oluşturmak olduğunu belirten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, "Deprem, yangın gibi doğal afetler ile alınacak tedbirler konusunda bilgiler veriyoruz. Okullarımızın toplanma alanlarında yaptığımız bilgilendirmelerde çocuklarımızı olası afetlere karşı hazırlıklı olmalarını sağlamaya çalışıyoruz" dedi. Mudanya Belediyesi olarak her zaman MAK ekibinin yanında olduklarını, eğitim ve tatbikat çalışmalarını çok önemsediklerine de vurgu yapan Türkyılmaz, "Sivil Savunma ve Deprem Haftası faaliyetleri kapsamında MAK ekibimizin, ilçemizdeki okullarda yaptığı başarılı ve eğitici bilgilendirmelerden dolayı da kendilerini kutluyorum" dedi. Bilgilendirme çalışmalarında MAK ekibinden Oktay Böbek, Oğuzhan Bayraktar, Hakan Karabunar, İsmail Kavak ve Mustafa Bayraktar görev yapıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel MAK Öğrencileri Deprem Hakkında Bilgilendiriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement