Eljif Elmas şov yaptı, Makedonya galibiyete uzandı! - Son Dakika
Spor

Eljif Elmas şov yaptı, Makedonya galibiyete uzandı!

Makedonya'nın Slovenya'yı 2-1 mağlup ettiği maçta Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Eljif Elmas, attığı 2 golle takımını galibiyete taşıdı.

10.10.2019 23:56  Güncelleme: 07:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

EURO 2020 Elemeleri G Grubu'nda Kuzey Makedonya, sahasında Slovenya'yı konuk etti. Fenerbahçe'den Napoli'ye transfer olan Eljif Elmas, Slovenya karşısında maça ilk 11'de başladı. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 eşitlikle sona erdi. İkinci yarının 50. dakikasında ise Galatasaray'ın eski futbolcusu Pandev'in asistinde Eljif Elmas topu ağlara gönderdi ve takımını Slovenya karşısında 1-0 öne geçirdi.

Eljif Elmas şov yaptı, Makedonya galibiyete uzandı!

ZAJC 65'TE OYUNA GİRDİ

Fenerbahçe forması giyen Zajc ise Slovenya'da yedekler arasında maça başladı ve 65. dakikada oyuna dahil oldu. Dakikalar 68'i gösterdiğinde Eljif Elmas takımının ve kendisinin ikinci golünü kaydetti. Maçın son dakikasında Slovenya'da Ilicic attığı golle skoru 2-1 yaptı ve mücadele bu skorla sona erdi.

Eljif Elmas şov yaptı, Makedonya galibiyete uzandı!
Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Spor Eljif Elmas şov yaptı, Makedonya galibiyete uzandı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • mehmet canpolat: Elmas gibi çocuk 2 0 Yanıtla
  • Hakan: Güdümsüz fenerden giden her futbolcu coşuyor arkadaş demekki sorun fenerdeymis herhalde aziz yıldırım cübbeli hocaya okuttu takımı bu yüzden fenerden bir cacık olmaz 1 0 Yanıtla
  • Arkandayız bebe: Bide bazı FurbolCahilleri Alikoc 15 m E verdi 1 de Napoli kattı öyle aldılar kim napsin bunu diyordu La çocuk daha 18 yaşından yeni çıktı aha görün bu çocuk Yeni Pirlo veya Xavi olacak 0 0 Yanıtla

Advertisement