Makedonya'daki Sel Felaketi - Son Dakika
Güncel

Makedonya'daki Sel Felaketi

Balkanlarla Sürekli İşbirliği ve Temas Derneği (Balkanişbirliği) Başkanı Ali Sait Adiloğlu, Makedonya'nın başkenti Üsküp ile çevresinde meydana gelen ve 22 kişinin yaşamını yitirdiği sel felaketi sonrası bölgeye hızla yardım malzemeleri ulaştırıldığını belirerek, "Türkiye, Balkan ülkeleri ve komşularının zor gününde yanında olmayı görev bilmektedir.

15.08.2016 13:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balkanlarla Sürekli İşbirliği ve Temas Derneği (Balkanişbirliği) Başkanı Ali Sait Adiloğlu, Makedonya'nın başkenti Üsküp ile çevresinde meydana gelen ve 22 kişinin yaşamını yitirdiği sel felaketi sonrası bölgeye hızla yardım malzemeleri ulaştırıldığını belirerek, " Türkiye, Balkan ülkeleri ve komşularının zor gününde yanında olmayı görev bilmektedir." dedi.

Adiloğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sel felaketini haber alır almaz harekete geçtiklerini, Bursa Büyükşehir Belediyesi koordinatörlüğünde kısa sürede 4 tır dolusu yardım malzemesinin bölgeye ulaştırıldığını söyledi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından gönderilen yardım malzemelerinin dağıtımının sürdüğünü ifade eden Adiloğlu, sel felaketinin yaşandığı bölgeye desteğin süreceğini kaydetti.

Adiloğlu, selden olumsuz etkilenen bölgelerle ilgili bilgi almaya devam ettiklerini anlatarak, "Türkiye, Balkan ülkeleri ve komşularının zor gününde yanında olmayı görev bilmektedir. Bursa Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde iki tır dolusu yardım malzemesi daha yola çıktı. İhtiyaç duyulursa yeni yardımlar da gönderilecektir." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Makedonya'daki Sel Felaketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement