Malatya, Başbakan Erdoğan'ı Karşılamaya Hazırlanıyor - Son Dakika
Güncel

Malatya, Başbakan Erdoğan'ı Karşılamaya Hazırlanıyor

Malatya, Başbakan Erdoğan\'ı Karşılamaya Hazırlanıyor

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Başbakan Erdoğan'ın Malatya'ya yakışır bir şekilde karşılanacağını söyledi.

03.07.2014 15:12  Güncelleme: 15:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Malatya'ya yakışır bir şekilde karşılanacağını söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Çakır, Başbakan Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığı seçim çalışması nedeniyle Malatya'ya da geleceğini belirterek, "Sayın Başbakanımız Malatya'ya da gelecek. Ancak ziyaret günü tam netleşmedi. Açıklandığı zaman hazırlıklarımıza başlayacağız" dedi.

Çakır, Erdoğan için özel bir programın mutlaka olacağını ifade ederek, "Hem Başbakanımız ve hem de cumhurbaşkanı adayımız. İlimizde en iyi şekilde karşılayacağız. Malatya olarak bugüne kadar Başbakanımızın yaptığı her ziyaret ve her mitingi Türkiye'de günlerce konuşulur oldu. Bu ziyaretinde de Başbakanımızı en iyi şekilde ağırlayacağız. Cumhurbaşkanlığına giden yolda inşallah Malatya'da büyük bir güç vermiş olacağız, moral vermiş olacağız" diye konuştu.

Başbakan Erdoğan'ın Malatya programının önümüzdeki günlerde kamuoyuna açıklanacağı belirtildi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Malatya, Başbakan Erdoğan'ı Karşılamaya Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Fatih Özdemir: ben bi akpartiliyim.akpartili olmaktan gurur duyuyorum.oyum yine sayin basbakanimiza.insallah kazanir.halk kendine hizmet edeni asla unutmaz.malatya insallah 30 martta oldugu gibi yine akpartiyi destekler.Allah once devletimize sonra hukumete ve sayin erdogana uzun ömürler verir. 0 0 Yanıtla

Advertisement