Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır Açıklaması

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır Açıklaması

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, güzel geleneklerin devam etmesinin toplumların refah seviyelerini yükselttiğini belirterek, “Malatya bu anlamda birçok kente örnektir” dedi.

20.09.2017 16:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, güzel geleneklerin devam etmesinin toplumların refah seviyelerini yükselttiğini belirterek, "Malatya bu anlamda birçok kente örnektir" dedi.

Ahilik Haftası ve Esnaf Bayramı dolayısıyla Ticaret İl Müdürü Ahmet Debirbağ, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren ve bazı esnaf odası başkanları, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı ziyaret ettiler.

Ahilik Haftasını dolu dolu, güzel etkinliklerle geçirdiklerini belirten Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren, "Büyükşehir Belediye Başkanımız programların düzenlenmesinde bize destek veriyor. Ahilik ve Esnaf Bayramı etkinliklerimizi Malatya esnafına yakışan bir düzende halkımızın da katılımıyla yapıyoruz. Desteklerinden ötürü Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır'a teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

Ahilik Kültürünün Osmanlı'dan bugüne kadar gelmesinin çok önemli olduğunu belirten Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise, "Güzel geleneklerin devam etmesi toplumların refah seviyelerini yükseltir. Malatya bu anlamda birçok kente örnektir. Ahilik Haftası vesilesiyle düzenlenen güzel programlarla halk bir araya geliyor. Bu geleneğin Malatya'da kutlanması bizleri de mutlu ediyor" diye konuştu.

Ziyaret sırasında, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a çiçek takdim etti. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement