Malatya CHP'li Ağbaba'dan AK Parti Grubuna Çağrı Verin Telefonlarınızı 'Bylock' Var Mı, Yok Mu - Son Dakika
Güncel

Malatya CHP'li Ağbaba'dan AK Parti Grubuna Çağrı Verin Telefonlarınızı 'Bylock' Var Mı, Yok Mu

CHP'li Ağbaba'dan AK Parti grubuna çağrı: Verin telefonlarınızı 'bylock' var mı, yok mu?CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, 'İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı'nın damadı Ömer Faruk Kavurmacı 'uyku apnesi' nedeniyle tahliye ediliyorö dedi.

10.06.2017 16:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP'li Ağbaba'dan AK Parti grubuna çağrı: Verin telefonlarınızı 'bylock' var mı, yok mu?

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, 'İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı'nın damadı Ömer Faruk Kavurmacı 'uyku apnesi' nedeniyle tahliye ediliyorö dedi.

Battalgazi Meclisi salonunda CHP Malatya İl Örgütü tararından düzenlenen Genişletilmiş İl Divan Kurulu toplantısına CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, Hekimhan Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları, CHP İl Başkanı Enver Kiraz ile il yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Meclis salonunda düzenlenen Divan Kurulu toplantısında konuşan CHP'li Ağbaba, Geçtiğimiz günlerde Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne (TBMM) uluslararası ilişkilerle ilgili bir kanunun geldiğini söyleyerek, cümlelerine şöyle devam etti: "Kanun, AKP'nin oylarıyla jet hızıyla onaylandı ve yürürlüğe girdi. Bu kanun, Katar'a Türk askerini göndermeyle ilgili bir uluslararası anlaşmaydı."

TÜRKİYE ORTADOĞU ÜLKESİ GİBİ GÖZÜKMEKTEDİR

En başından beri hükümetin en başarısız olduğu konu dış politikanın olduğuna değinen Ağbaba, "Suriye politikası çökmüştür. Türkiye eskiden bölgede sorun çözen bir ülke iken şimdi tam sorunun kaynağı gibi gözükmektedir. İzlemiş olduğu politika Türkiye eskiden dünyada Avrupa ülkesi gibi gözükürken, şimdi Ortadoğu ülkesi gibi gözükmektedir." dedi.

TÜRK ASKERİNİN, SUBAYININ KANI BU KADAR UCUZ MU?

Gencecik Türk askerlerinin Katar'da görev yaptığına değinen Ağbaba şöyle konuştu: "Fidanlar, askerlerimiz, güvenlik görevlilerimiz Türkiye'de şehit oluyor birde Katar'a Türk askerini paralı asker olarak gönderiyorlar. Katar'daki şeyhleri, petrol zenginlerini korumaya Anadolu'nun fakir fukara çocuklarını gönderiyorlar. Türk askerinin, subayının kanı bu kadar ucuz mu? Maalesef oylarıyla geçirdiler. Biz ne Katar'ın yanındayız ne Suudi Arabistan'ın yanındayız. Biz, bir tane Türk askerinin kanını, canını ne Suudi Arabistan'a feda ederiz ne de Katar'a feda ederiz. İkisinin de canı cehenneme."

FETÖ POPÇUDA, TOPÇUDA, BAKLAVACIDA, BÖREKÇİDE VAR. AKP'DE OLMAMASI MÜMKÜN MÜ?

15 Temmuz'dan sonra Olağanüstü Hal'le (OHAL) birlikte Türkiye'de hukukun askıya alındığını söyleyen Ağbaba, konuşmasını şöyle sürdürdü: "OHAL, Türkiye'de önce FETÖ'yle mücadeleyle ilgili başladı ardından epilasyon aletine, kış lastiğine döndü. Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı 'artık her isteyen kafasına göre grev yapamayacak' diyor. 15 Temmuz'dan sonra OHAL'le birlikte ilgili ilgisiz 150 bine yakın insan gözaltına alındı. Mecliste Başbakan Binali Yıldırım'ın, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve bütün bakanların huzurunda gözlerinin içine bakarak söyledim bu FETÖ popçuda, topçuda, baklavacıda, börekçide var. Allah aşkına AKP'de olmaması mümkün mü? AKP Grubuna çağrı yapıyorum, verin telefonlarınızı Bylock var mı, yok mu? Gazeteci, '12 tane vali Bylock kullanıyor' diyor. İşlem yapılıyor mu, yapılmıyor. Verelim telefonlarımızı Bylock var mı, yok mu, bizim korkumuz yok."

KANSER HASTALARI CEZAEVİNDE, BELEDİYE BAŞKANI'NIN DAMADI 'UYKU APNESİ' TAHLİYE EDİLİYOR

AK Parti'nin çoğu FETÖ'cüdür diyen Ağbaba, şu ifadelere yer verdi: "Herkes tutuklandı. AK Parti'nin tabanını da rahatsız eden birkaç durum var. 73 yaşında kulağı duymayan Şahin Alpay cezaevinde, damatlar dışarıda. Damatlar cumhuriyeti. Bundan sonra FETÖ'yle mücadele konusunda korunmanın en iyi yönü AK Partililere damat olmak. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı'nın damadı Ömer Faruk Kavurmacı 'uyku apnesi' nedeniyle tahliye ediliyor. Yüzünde ölüm hissettiğim mahkumlar, kanser hastaları cezaevinde yatıyor. Ergenekon'da, Balyoz'da Kuddusi Okkır'ın cenazesi çıkarıldı. Erol Manisalı kanser olunca çıktı. Eski Bursa Rektörü kanser olduktan sonra çıktı. Fatih Hilmioğlu, Mehmet Haberal. Şimdi 'uyku apnesi' var diye damatlar tahliye ediliyor. Siyasette hala FETÖ'yle ilgili bir adım atılmış değil. FETÖ gitti başka cemaatler devlette yer almaya başladı."

Bülent Arınç'ın damadının tahliye edildiğine değinen Ağbaba cümlelerini şöyle noktaladı: "Gerekçesi 'sabit ikametgahı' varmış. Cezaevindeki Kadri Gürsel'in, Murat Sabuncu'nun, Musa Kart'ın ikametgahı yok mu, çadırda mı yaşıyorlar, göçebeler mi?"

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Haber-Kamera: MALATYA (DHA)

(Tür: Yurt)

Malatya CHP\'li Ağbaba\'dan AK Parti Grubuna Çağrı Verin Telefonlarınızı \'Bylock\' Var Mı, Yok Mu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Malatya CHP'li Ağbaba'dan AK Parti Grubuna Çağrı Verin Telefonlarınızı 'Bylock' Var Mı, Yok Mu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement