Malatya'da Asayiş - Son Dakika
Güncel

Malatya'da Asayiş

Malatya'da çeşitli suçlardan aranan 71 kişi yakalandı.

12.07.2018 18:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya'da çeşitli suçlardan aranan 71 kişi yakalandı.

Malatya Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığınca son bir haftada yapılan adli ve önleyici faaliyetler kapsamındaki yol denetimlerinde aranan kişiler yakalandı.

İcra edilen yol kontrol ve arama faaliyetlerinde ekipler, 18 bin 605 kişinin kimlik sorgulaması yapıldı. Ekipler, çeşitli suçlardan aranan 71 kişiyi yakaladı.

Denetimler sonucunda ayrıca trafik kurallarına uymayan 184 sürücüye cezai işlem uygulandı, 32 araç ise trafikten men edildi.

Yapılan istihbarat çalışmaları neticesi ise Yeşilyurt ilçesi Gözene Mahallesi'nde mevsimlik işçi olarak çalışan, sosyal paylaşım sitesi üzerinden PKK/KCK terör örgütünün propagandasını yaptığı ve övücü resimler paylaştığı tespit edilen Suriye uyruklu bir kişi yakalanarak, gözaltına alındı.

Yine istihbarat çalışmaları kapsamında Pütürge ilçesi Karşıyaka ve Bölükkaya mahallelerinde ikamet eden S.Y. ve H.B.B.'nin bahçelerinde yapılan aramalarda kenevir bitkisi ele geçirildi.

Şüpheliler S.Y'ye ile H.B.B'nin bahçelerinde 156 kök Hint kenevir bitkisi ele geçirildi. Şüpheliler S.Y'ye ile H.B.B. ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Malatya'da Asayiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement