Son dakika haber... Malatya'da çay ocağına silahlı saldırı: 1'i ağır 2 yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Son dakika haber... Malatya'da çay ocağına silahlı saldırı: 1'i ağır 2 yaralı

Son dakika gelişmesine göre Malatya'da çay ocağına silahlı saldırı: 1'i ağır 2 yaralı Malatya'da bir çay ocağına silahlı saldırı düzenlendi.

29.04.2022 18:29  Güncelleme: 19:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya'da çay ocağına silahlı saldırı: 1'i ağır 2 yaralı

MALATYA - Malatya'da bir çay ocağına silahlı saldırı düzenlendi. Olayda 2 kardeş yaralandı.

Olay, 15.00 sularında Battalgazi ilçesine bağlı Cevherizade Mahallesi'nde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan Ö.K. ve M.K. kardeşlerin işlettiği çay ocağına gelen H.G ile O.G. kardeşler arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüştüğü olayda H.G. silahla açılan ateş O.G. ise göğüs bölgesine aldığı bıçak darbesi sonucu yaralandı. Yaralı kardeşlerden H.G. Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne O.G. ise Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırılırken, olayın şüphelileri polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Hastanelerde tedavileri süren kardeşlerden O.G.'nin sağlık durumun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken, ekipler olayda kullanıldığı değerlendirilen biri pompalı tüfek olmak üzere 2 adet silah ele geçirdi.

Olayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor.

(HE-HY-AOA)

Son dakika haber... Malatya\'da çay ocağına silahlı saldırı: 1\'i ağır 2 yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Son dakika haber... Malatya'da çay ocağına silahlı saldırı: 1'i ağır 2 yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Alibeyköy'de tramvay arızası trafikte uzun kuyruk oluşturdu
    16:00 Alibeyköy'de tramvay arızası trafikte uzun kuyruk oluşturdu

    T5 Alibeyköy-Eminönü tramvay hattında sabah meydana gelen arıza nedeniyle trafikte uzun kuyruk oluştu. Trafikte kalan bir sürücü ise o anları cep telefonu ile kayıt altına aldı. Alibeyköy Atatürk Caddesi üzerinde meydana gelen teknik arıza nedeniyle tramvay ve araçların ortak kullandığı yolda yoğun araç kuyrukları oluştu. Duruma tepki gösteren sürücü, bölgede sürekli arıza olması nedeniyle yoğun trafik yaşandığını belirtti.

  • Sarıyer'de Taksici Cinayeti: Yabancı Uyruklu Şahıs Tarafından Bıçaklanan Taksici Son Yolculuğuna Uğurlandı
    15:53 Sarıyer'de Taksici Cinayeti: Yabancı Uyruklu Şahıs Tarafından Bıçaklanan Taksici Son Yolculuğuna Uğurlandı

    Sarıyer'de aracına binen yabancı uyruklu şahıs tarafından 5 yerinden bıçaklandıktan sonra hayatını kaybeden taksici son yolculuğuna uğurlandı. Taksici için cenaze namazı kılındı ve Feriköy Mezarlığı'nda defnedildi. Olayın detayları ve taksicilerin güvenliği konusunda açıklamalar yapıldı.

  • Konya'da Zirai İlaçlama Yapan Kişi Zehirlenerek Hastanelik Oldu
    15:52 Konya'da Zirai İlaçlama Yapan Kişi Zehirlenerek Hastanelik Oldu

    Konya'nın Karapınar ilçesinde bir kişi, rüzgarlı havada tarlasında zirai ilaçlama yaparken zehirlenerek hastaneye kaldırıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan kişi, Karapınar Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Adıyaman'da otomobil ile motosiklet çarpışması: 1 yaralı
    15:45 Adıyaman'da otomobil ile motosiklet çarpışması: 1 yaralı

    Adıyaman'da Yeni Mahalle 3.Çevre Yolu Demokrasi Okulu yakınlarında meydana gelen kazada, Berkay B. idaresindeki motosiklet ile Gülsüm D. idaresindeki otomobil çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü Berkay B. ağır yaralandı ve Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralının sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Edirne'de trafik kazası: 1 ölü, 2 yaralı
    15:45 Edirne'de trafik kazası: 1 ölü, 2 yaralı

    Edirne'nin Keşan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, 1 kişi hayatını kaybederken 2 kişi de yaralandı. Keşan istikametinde seyreden bir hafif ticari araç, arkadan gelen bir otomobilin çarpması sonucu şarampole uçarak takla attı. Kazada yaralananlar hastaneye kaldırıldı, ancak bir kişi tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazaya karışan otomobil sürücüsü gözaltına alındı. Soruşturma devam ediyor.


Advertisement