Malatya'da depremzedelere her akşam bin kişilik iftar veriliyor - Son Dakika
Güncel

Malatya'da depremzedelere her akşam bin kişilik iftar veriliyor

Malatya\'da depremzedelere her akşam bin kişilik iftar veriliyor

Kağıthane Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli depremlerin yaşandığı illerden olan Malatya'da her akşam bin kişilik iftar veriyor.

25.03.2023 16:01  Güncelleme: 16:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kağıthane Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli depremlerin yaşandığı illerden olan Malatya'da her akşam bin kişilik iftar veriyor.

'Ramazan paylaşmaktır' sloganıyla etkinliklerine başlayan Kağıthane Belediyesi, Ramazan faaliyetlerini deprem bölgesinde de sürdürüyor. Malatya'nın Battalgazi ilçesinde her akşam bin kişiye yemek dağıtılmak üzere iftar çadırı kuruldu.

İlçenin yeniden imarı için de çalışmalar yürüten belediye, bölgede çöplerin toplanması, altyapı kanalizasyonların temizlenmesi, enkaz taşıma ve yükleme, enkaz bölgelerinin hijyeni ve su ihtiyaçlarının karşılanması, kurulan konteynır ve çadır kentlerin alt yapısının oluşturulması gibi hizmetleri üstlendi. Ekipler konteyner kentlerin elektrik, su tesisat ve mobilya montaj, tamirat işlemlerini de gerçekleştiriyor. Görevli 30 personel ile birlikte Kağıthane Belediyesi'ne ait 2 çöp sıkıştırma aracı, 2 ekskavatör, 4 bekoloder, 1 vidanjör, 1 kamyon, 2 arazöz sahada aralıksız görev yapıyor.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Malatya'da depremzedelere her akşam bin kişilik iftar veriliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement