Malatya'da Atatürk'e Hakaret Ettiği Öne Sürülen Öğretmen Hakkında Soruşturma - Son Dakika
Güncel

Malatya'da Atatürk'e Hakaret Ettiği Öne Sürülen Öğretmen Hakkında Soruşturma

Malatya'da Mustafa Kemal Atatürk'e ve Cumhuriyet'e hakaret ettiği iddiasıyla bir öğretmen hakkında soruşturma başlatıldı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü, iddiayla ilgili 2 müfettiş görevlendirdi.

07.10.2018 12:34  Güncelleme: 12:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya'da bir öğretmenin sosyal medya üzerinden Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'e ve Cumhuriyet'e hakaret ettiği iddiasıyla ilgili inceleme başlatıldı.

ŞİKAYET ULAŞINCA HAREKETE GEÇİLDİ

AA'nın haberine göre, Malatya Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kentte bir ilkokulda öğretmenlik yapan kişinin Atatürk ve Cumhuriyet'e sosyal medya üzerinden çeşitli paylaşımlarda bulunarak hakaret ettiği iddiasıyla ilgili şikayetin kendilerine ulaştığını bildirdi.

"BAŞLATILAN İNCELEME SÜRMEKTEDİR"

Tatlı, şikayet üzerine hemen inceleme başlatıldığını belirterek, "Konuyla ilgili iki müfettişimiz görevlendirilmiş ve başlatılan inceleme sürdürülmektedir. Kamuoyunun bilgilerine sunarız." ifadelerini kullandı.

CHP'Lİ AĞBABA AÇIKLAMA YAPTI

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Malatya İl Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısında dikkat çeken sözler sarf etti. Ağbaba, Malatya'da bir ilkokul öğretmeninin Atatürk'e yönelik ağır hakaretler etmesine karşı bir açıklama yaptı.

"BUNUN HESABINI SORACAĞIZ"

Ağbaba, bir ilkokul öğretmeninin Atatürk için, "20. asrın gördüğü en büyük şeytan" dediğini ifade ederken, "Bunun hesabını soracağız. Bir hafta içerisinde işlem yapılmazsa, il örgütümüz o okulun önüne gidip eylem yapacak" diye belirtti.

Malatya\'da Atatürk\'e Hakaret Ettiği Öne Sürülen Öğretmen Hakkında Soruşturma
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Malatya'da Atatürk'e Hakaret Ettiği Öne Sürülen Öğretmen Hakkında Soruşturma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement