Malatya'da Vatandaşlara Aşure İkram Edildi - Son Dakika
Güncel

Malatya'da Vatandaşlara Aşure İkram Edildi

Malatya'da İmam Zeynel Abidin Türbesi Kültür Vakfı ve Cem Vakfı Malatya Şubesi tarafından düzenlenen programda vatandaşlara aşure ikram edildi.

30.09.2018 18:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya'da İmam Zeynel Abidin Türbesi Kültür Vakfı ve Cem Vakfı Malatya Şubesi tarafından düzenlenen programda vatandaşlara aşure ikram edildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, İmam Zeynel Abidin Türbesi Kültür Vakfı ve Cem Vakfı Malatya Şubesi tarafından düzenlenen programda konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, birlik ve beraberliğin İslam alemi için önemini anlattı.

Cem Vakfı Malatya Şube Başkanı Eşref Doğan da kentteki birlik ve beraberliğin örnek alınması gerektiğine işaret ederek, "İçinde bulunduğunuz mekan öyle büyük bir manzara arz ediyor ki belki de Türkiye'nin yaşaması gereken birlik ve beraberlik motivasyonudur. Bu bakımdan sizlere müteşekkirim. Malatya'nın bu birlik beraberlik fotoğrafını diğer seksen ilimize de örnek olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından vatandaşlara aşure ikram edildi.

Programa İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, CHP İl Başkanı Enver Kiraz, İl Emniyet Müdürü Ömer Urhal, İl Müftüsü Ümit Çimen, Fırat Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Havva Eksilmez, Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfı Genel Başkanı Hasan Meşeli, İmam Zeynel Abidin Türbesi Kültür Vakfı Başkanı Doğan Karaduman, bazı kamu ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Malatya'da Vatandaşlara Aşure İkram Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement