Malatya'da Yol Açma Çalışmaları - Son Dakika
Güncel

Malatya'da Yol Açma Çalışmaları

Malatya\'da Yol Açma Çalışmaları

Malatya Büyükşehir Belediyesi, yol açma çalışmaları kapsamında Yakınca - Bostanbaşı mahalleleri bağlantı yolu ile Bulgurlu Mahallesi'nde bağlantı yolu yapıyor.

30.05.2017 14:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya Büyükşehir Belediyesi, yol açma çalışmaları kapsamında Yakınca - Bostanbaşı mahalleleri bağlantı yolu ile Bulgurlu Mahallesi'nde bağlantı yolu yapıyor.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, geçen yıl Bostanbaşı'nda 2 kilometre uzunluğunda 35 metre genişliğinde Çiftlik Caddesi'ni açan Büyükşehir Belediyesi, şimdi de bu iki mahalleyi birbirine bağlayacak olan 1 kilometrelik yolda çalışmalar yapıyor. 25 metre genişliğinde açılan yol, Yeşilyurt yoluna bağlanıyor. Kavşak çalışmasıyla Çiftlik Caddesi'ne bağlanacak yol buradan da Fahri Kayahan Bulvarı'na bağlanacak.

Ekipler ayrıca Bulgurlu Mahallesi'nde, 350 metre uzunluğunda 35 metre genişliğinde bağlantı yolu açıyor. Yeni stadyuma kadar bağlanacak olan yol, bölgede trafiğin daha güvenli ve düzenli bir şekilde akmasını sağlayacak. Yeni stadyumun otoparkına kadar devam edecek çalışmanın uzunluğu ise toplamda 1.5 kilometre.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ercan Turan, Malatya'nın geleceği için büyük öneme sahip projeleri hayata geçirme konusunda hassas davrandıklarını belirtti.

Yakınca'daki yolun, çevre yolu batı trafiğini rahatlatacağını aktaran Turan, "1 kilometre uzunluğundaki yolumuz Çiftlik Caddesi'ne, oradan da Fahri Kayahan Bulvarı'na bağlanacak. Diğer açılacak bağlantı yollarımızla birlikte Güney Kuşak yolunu besleyecek. Bir diğer yol çalışmasını ise Bulgurlu mevkisinde yapıyoruz. Yeni stadyuma bağlanacak bağlantı yolumuz 35 metre genişliğinde açılıyor. Stadyumun bölgeye getireceği trafik yükünü azaltmak için çalışıyoruz. Yine o bölgemizde de farklı bağlantı yolları yapacağız." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Malatya'da Yol Açma Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement