Malatya'daki Trafik Kazası - Son Dakika
Yerel

Malatya'daki Trafik Kazası

Malatya\'daki Trafik Kazası

Kazada hayatını kaybeden 5 öğretmenden Emine Coşkun, memleketi Kayseri'de son yolculuğuna uğurlandı Coşkun'un akrabası Lütfü Coşkun: "Yengem, merkeze atanabilmek için çok uğraştı.

14.12.2013 13:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya'da önceki gün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 5 öğretmenden Emine Coşkun'un cenazesi, Kayseri'nin İncesu ilçesinde toprağa verildi.

Gövdeli İlkokulu Okul Öncesi Öğretmeni Coşkun'un cenazesi, Malatya'da dün düzenlenen törenin ardından İncesu'ya getirildi. İncesu'daki Ulu Cami'de kılınan cenaze namazının ardından Coşkun'un cenazesi, ilçe mezarlığına defnedildi.

Cenaze namazı sırasında, Coşkun'un eşi Kadir Coşkun, annesi Füsun ve babası Osman Özcan Yollu ile yakınlarının güçlükle ayakta durduğu görüldü.

Kadir Coşkun'un kardeşi Lütfü Coşkun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yengesinin Malatya merkeze atanabilmek için yoğun çaba harcadığını belirterek, "Ağabeyim, Malatya Askeri Hastanesinde uzun zamandır görev yapıyordu. Yengem, düğünlerinden sonra eş durumundan Malatya'ya atandı ancak görev yaptığı yer, merkeze 90 kilometre uzaklıktaydı. Yengem merkeze atanabilmek için çok uğraştı. Açtığı davanın en sonunda sonuçlandığını öğrendik. Mahkeme sonucuna göre yengem merkeze gelecekti. Avukatları, 'en kısa zamanda karar size tebliğ edilir' demiş" diye konuştu.

Öğretmen Emine Coşkun'un öz geçmişi

Kayseri'de 1990 yılında dünyaya gelen ve Atatürk Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü'nden 2012'de mezun olan Coşkun, aynı yıl Kayseri'nin Bünyan ilçesindeki Topsöğüt İlkokulunda göreve başladı. Kadir Coşkun ile bir süre önce evlenen Coşkun, 5 Eylül 2013'te eş durumundan Malatya'ya atandı.

Gövdeli ve Kapıdere'de görevli öğretmenleri taşıyan Bilal Andiç yönetimindeki 44 NS 615 plakalı minibüs, Malatya-Adana karayolu Tavşantepe mevkisinde önceki gün 31 ASY 96 plakalı tırla çarpışmıştı. Kazada, öğretmenler Derya Şahin, Emine Coşkun, Alişan Ergen, Erhan Yaşar ve Çetin Kuşbay ile şoför Bilal Andiç yaşamını yitirmiş, 3'ü öğretmen, 1'i doktor 4 kişi yaralanmıştı. - Kayseri

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Malatya'daki Trafik Kazası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement