Malatya Derbisi Berabere Bitti - Son Dakika
Yerel

Malatya Derbisi Berabere Bitti

Malatya Derbisi Berabere Bitti

Malatya’yı Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Grup’ta 44 Malatyaspor ve Malatya Yeşilyurtspor, Malatya derbisinde karşı karşıya geldi.

18.11.2015 17:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya'yı Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Grup'ta 44 Malatyaspor ve Malatya Yeşilyurtspor, Malatya derbisinde karşı karşıya geldi. Karşılaşma golsüz eşitlikle sona erdi.

Yeşiltepe Stadı'nda saat 13.30'da başlayan mücadeleyi yaklaşık 300 civarında Malatyalı futbol sever izledi. Mersin Bölgesi hakemlerinden Mertcan Bardakçı, Sertaç Şükrü Kaplan ve Aykut Çuldan'ın yönettiği maçta iki takımında mücadelesi alkış aldı.

MUSTAFA TAŞAR: "İYİ FUTBOL SEYRETTİĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORUM"

Yeşilyurtspor Teknik Direktörü Mustafa Taşar, "Bugün kazanmak için çıktık ama bizi sonuca götürecek golü bulamadık. İzleyenlere iyi bir futbol seyrettiğimizi düşünüyorum. Rakibimizi ve oyuncularımı başa baş geçen mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Net fırsatlar yakalayarak, son dakikaya kadar galibiyeti kovaladık. Futbolda gol atamayınca kazanamıyorsunuz bugün bunu yaşadık ve kaybettiğimiz 2 puan için üzgünüz" dedi.

BARIŞ BİNGÖL: "İZLEYENLER KEYİF ALDI SANIRIM"

44 Malatyaspor 2. Başkanı Barış Bingöl ise "Hocasız çıktığımız maçta rakibimizle berabere kaldık. Tabi bu maçta beraberlik sonucu iki takımada yaramıyordu. Mücadele anlamında izleyenler keyif aldı sanırım. Golde olsaydı tam olacaktı. Hoca arayışımız devam ediyor. Görüştüğümüz iki isim var. 1-2 gün içerisinde yeni hocamızın ismi netleşir" açıklamasını yaptı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Malatya Derbisi Berabere Bitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement