Malatya Şehit Yarbay Songül Yakut Için Mevlid-I Şerif Okutuldu - Son Dakika
Güncel

Malatya Şehit Yarbay Songül Yakut Için Mevlid-I Şerif Okutuldu

Şehit Yarbay Songül Yakut için Mevlid-İ şerif okutulduŞIRNAK'ta düşen helikopterde şehit olan 13 askerden Yarbay Songül Yakut için Mevlid-i Şerif okutuldu.

03.06.2017 23:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehit Yarbay Songül Yakut için Mevlid-İ şerif okutuldu

ŞIRNAK'ta düşen helikopterde şehit olan 13 askerden Yarbay Songül Yakut için Mevlid-i Şerif okutuldu.

Malatya'nın Yeşilyurt İlçesine Bağlı Çavuşoğlu Mahallesinde İl Müftülüğü işbirliği ile Malatya'lı şehit Yarbay Songül Yakut için Mevlid-i Şerif okutuldu.

Şehit Yarbay Songül Yakut için akşam ezanı ve iftar sonrası okutulan Mevlid-i Şerife Malatya Valisi Mustafa Toprak, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, 2'nci Ordu Kurmay Başkanı Tümgeneral Asım Kocaoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, CHP eski Konya Milletvekili Atilla Kart, AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, CHP İl Başkanı Enver Kiraz, AK Parti, CHP, MHP İlçe Başkanları, İl Emniyet Müdürü Ömer Urhal, İl Müftüsü Ümit Çimen, şehit yakınlarının yanı sıra çok sayıda asker ve vatandaş katıldı.

Ev girişinde vatandaşlara mevlit şekeri ikramı yapıldı. Mevlid-i Şerif'in ardından şehidin annesinin evine gidildi. Burada Malatya Büyükşehir Belediyesi ve STK'ların işbirliği ile şehit yakınlarına ve vatandaşlara yemek ikramı yapıldı.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Haber: Mikail PELİT/MALATYA, (DHA) -

(Tür: Yurt)

Malatya Şehit Yarbay Songül Yakut Için Mevlid-I Şerif Okutuldu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Malatya Şehit Yarbay Songül Yakut Için Mevlid-I Şerif Okutuldu - Son Dakika

  • Yozgat'ta hasar tespit çalışmaları sürüyor
    20:45 Yozgat'ta hasar tespit çalışmaları sürüyor

    Tokat depreminin Yozgat'ın Yelten Köyü'nde neden olduğu hasar, depremin boyutunu gözler önüne serdi. Yozgat'a bağlı Kadışehri, Çekerek ve Aydıncık ilçelerine bağlı yaklaşık 30 köyde hasar meydana geldi. Yaralanma ve ölüm olmazken, 147 ev, 15 ahır ve 5 camide hasar oluştu. Hasar tespit çalışmaları devam ediyor.

  • Sinop'ta Valinin doğaya saldığı kartal paniğe neden oldu
    20:43 Sinop'ta Valinin doğaya saldığı kartal paniğe neden oldu

    Sinop'ta tedavi edildikten sonra doğaya salınan yılan kartalı, kadının üzerine hamle yapınca paniğe neden oldu. O anlar kameraya yansıdı. Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan tarafından doğaya bırakılan kartal, genç kadının üzerine hareket etti. Kadın panikle kaçarken çanta ile kendisini korumaya çalıştı. O anlar saniye saniye kameralara yansırken, kartal ise daha sonra ormana doğru uçtu.


Advertisement