Malatya Valisi Toprak, Arapgir'de - Son Dakika
Güncel

Malatya Valisi Toprak, Arapgir'de

Malatya Valisi Toprak, Arapgir\'de

Malatya Valisi Mustafa Toprak, Arapgir ilçesinde yeni yapılan okul, kültür merkezi, ilçe müzesi ile çeşitli tarihi yapılarda incelemelerde bulundu.

24.10.2016 13:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya Valisi Mustafa Toprak, Arapgir ilçesinde yeni yapılan okul, kültür merkezi, ilçe müzesi ile çeşitli tarihi yapılarda incelemelerde bulundu.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Toprak, beraberinde Emniyet Müdürü Ömer Urhal ve İl Jandarma komutanı Jandarma Albay Şerafettin Yılmaz ile Arapgir ilçesine gitti.

İlçede, Kaymakam Vekili Selçuk Yosunkaya, Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu ve bazı ilçe protokol üyeleri tarafından karşılanan Vali toprak ve beraberindekiler ilk olarak Samime Aydınlar Kültür Merkezi'nde incelemelerde bulunarak Belediye Başkanı Cömertoğlu'ndan bilgiler aldı.

İlçe merkezinde yapılan Hami Aydınlar Çok Programlı Anadolu Lisesi ve ilçe müzesi çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Toprak, Türkiye Beyazay Derneği Arapgir Şubesi Başkanlığı bünyesinde kurulan Özel Beyazay Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezini ziyarete etti.

Vali Toprak ve beraberindekiler daha sonra ilçedeki tarihi yapıları ziyaret etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Malatya Valisi Toprak, Arapgir'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz, Basın Mensuplarıyla Sahur Programında Buluştu
    11:53 AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz, Basın Mensuplarıyla Sahur Programında Buluştu

    İhsan Kurnaz, basın mensuplarıyla bir araya gelerek İlkadım ilçesindeki eksikleri ve projelerini anlattı. Kurnaz, İlkadım'ın merkez ilçe olmasından dolayı Samsun Büyükşehir Belediyesi ile birlikte çalışacaklarını belirtti ve kentsel dönüşüme önem verdiklerini vurguladı.

  • Tokat'ta İthal Sığırlar İçin Danışmanlık Hizmeti Veriliyor
    11:53 Tokat'ta İthal Sığırlar İçin Danışmanlık Hizmeti Veriliyor

    Tokat'ın Yeşilyurt ilçesinde bir besiciye ithal ettiği sığırlar için İlçe Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından danışmanlık hizmeti veriliyor. Besici, Polonya'dan getirdiği 'limuzin' cinsi 35 dişi sığırların etçi bir ırk olduğunu ve bu nedenle tercih ettiklerini belirtti. İlçe Tarım ve Orman Müdürü ise veteriner hekimlerin çiftçiye bu ırk hakkında bilgilendirme ve sağlık hizmetleri sunduğunu ifade etti.

  • Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Seçim Güvenliği toplantısına katıldı
    11:52 Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Seçim Güvenliği toplantısına katıldı

    Bilecik Valisi Şefik Aygöl, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya başkanlığında gerçekleşen Seçim Güvenliği toplantısına katıldı. Toplantıda, 31 Mart'ta gerçekleşecek seçimler sonrası yaşanacak olumsuzlukları önlemek adına gerekli tedbirlerin alındığı vurgulandı.

  • Bilecik'te düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 şahıs yakalandı
    11:51 Bilecik'te düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 şahıs yakalandı

    Bilecik Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 şahsın üzerinde yapılan aramada 3,68 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi. Şahıslar hakkında 'Kullanmak için uyuşturucu madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak' suçu kapsamında yasal işlem başlatıldı.

  • Yedi Başak İnsani Yardım Derneği, Filistin ve Gazze'ye 18 Tır Yardım Malzemesi Ulaştırdı
    11:50 Yedi Başak İnsani Yardım Derneği, Filistin ve Gazze'ye 18 Tır Yardım Malzemesi Ulaştırdı

    Yedi Başak İnsani Yardım Derneği, İsrail'in zulmü altındaki Filistin ve Gazze halkına gıda, giyim, ısınma, hijyen ve temel ihtiyaç malzemeleri içeren 18 tır yardım malzemesi ulaştırdı. Yardım tırları Mısır üzerinden Filistin ve Gazze'ye ulaştırıldı. Dernek Başkanı Mustafa Bulut, Gazze'ye olan desteğin devam edeceğini belirtti ve halka Ramazan günlerinde yardımlarını arttırmaları çağrısında bulundu.

  • Altay'ın sağ beki Salih Sarıkaya, takımının en istikrarlı oyuncusu oldu
    11:49 Altay'ın sağ beki Salih Sarıkaya, takımının en istikrarlı oyuncusu oldu

    Altay'ın 26 yaşındaki sağ beki Salih Sarıkaya, bu sezon ligde oynanan 27 maçın 26'sında forma giyerek aldığı 2 bin 247 dakika ile takımının en istikrarlı oyuncusu oldu. Mali ve sportif açıdan zor günler geçiren Altay, oyuncularının parasını ödeyemediği için devre arasında birçok oyuncusu ile yollarını ayırmak zorunda kaldı. Ancak Salih Sarıkaya, elinde kalan oyunculardan en iyi verimi almayı başardı ve takımın en istikrarlı oyuncusu oldu.

  • Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Finike ve Kumluca'da esnaf ve vatandaşlarla buluştu
    11:49 Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Finike ve Kumluca'da esnaf ve vatandaşlarla buluştu

    Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Finike ve Kumluca'da esnaf ve vatandaşlarla buluşarak projelerini anlattı. Başkan Böcek, Finike Nehir Kenarı Rekreasyon Projesi ile turizme katkı sağlayacaklarını belirtti.

  • Gölpazarı ilçesinde 5 yeni proje hizmete açıldı
    11:49 Gölpazarı ilçesinde 5 yeni proje hizmete açıldı

    Bilecik'in Gölpazarı ilçesinde Belediye Başkanı Hayri Suer yapımı tamamlanan 5 yeni projeyi halkın hizmetine açtı. Projeler arasında kültür merkezi, yüzme havuzu, gençlik merkezi ve pazar yeri bulunuyor.

  • 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde seçmenlerin oy kullanma süreci
    11:49 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde seçmenlerin oy kullanma süreci

    Türkiye, yeni yerel yöneticilerini seçmek için 31 Mart 2024 Pazar günü sandık başına gidecek. 81 il, 973 ilçe ve 390 belde belediye başkanı ile 50 bin 336 muhtarın belirleneceği seçimlerde, il genel meclisi üyeliği, belediye meclis üyeliği seçimleri de yapılacak. Seçmenler, 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oylarını 5 adımda kullanabilecek.


Advertisement