Malatyada Hafif Ticari Araç ile Otomobil Kafa Kafaya Çarpıştı: 2 Yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Malatyada Hafif Ticari Araç ile Otomobil Kafa Kafaya Çarpıştı: 2 Yaralı

Malatyada Hafif Ticari Araç ile Otomobil Kafa Kafaya Çarpıştı: 2 Yaralı

Malatya'da meydana gelen trafik kazasında hafif ticari araç ile otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kaza anı saniye saniye kameralara yansırken, 2 kişi yaralandı. Olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi ve yaralılar Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

04.05.2023 17:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya'da hafif ticari araç ile otomobil kafa kafaya çarpıştı. 2 kişinin yaralandığı kaza anı saniye saniye kameralara yansıdı.

Kaza, 16.15 sıralarında Yeşilyurt ilçesine bağlı Özal Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 2. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) 1. Cadde üzerinde seyir halinde olan M.Y. (37) idaresindeki 44 ADP 721 plakalı hafif ticari araç ile karşı yönde gelen M.B. (37) yönetimindeki 34 PT 0394 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. Olayda araç sürücüleri yaralanırken kaza anı ise saniye saniye kameralara yansıdı.

İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekiplerin sevk edildiği kazada yaralanan M.Y. ile M.B. Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Malatyada Hafif Ticari Araç ile Otomobil Kafa Kafaya Çarpıştı: 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement