Malatyaspor'dan Galatasaray maçının ardından olay paylaşım - Son Dakika
Spor

Malatyaspor'dan Galatasaray maçının ardından olay paylaşım

Malatyaspor Kulübü, Seri'nin pozisyonunda penaltı çalınmamasıyla alakalı sosyal medya hesabından voleybol topu fotoğrafı paylaşarak, "Futbol ile Voleybol arasındaki fark" yazdı.

16.02.2020 22:02  Güncelleme: 11:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'in 22. haftasında sahasında BtcTurk Yeni Malatyaspor'u 1-0 yenen Galatasaray, galibiyet serisini sürdürdü. Türk Telekom Stadı'nda oynanan karşılaşmada rakibini Adem Büyük'ün penaltıdan attığı golle mağlup eden sarı-kırmızılı takım, üst üste 6. galibiyetini elde etti.

Yeni Malatyaspor Kulübü sosyal medya hesabından 45. dakikada Seri'nin pozisyonuna penaltı çalınmamasıyla ilgili bir paylaştım yaptı. Sarı-kırmızılı kulüp voleybol topu fotoğrafı paylaşarak, "Futbol ile Voleybol arasındaki fark" yazdı. Bu paylaşım büyük beğeni aldı.

İşte o paylaşım:

Malatyaspor'dan Galatasaray maçının ardından olay paylaşım
Malatyaspor\'dan Galatasaray maçının ardından olay paylaşım

Son Dakika Spor Malatyaspor'dan Galatasaray maçının ardından olay paylaşım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (52)

  • hakan: terbiyesiz sosyal medya operatörü seni. gökhanın kırmızı kartı ne olacak? 31 24 Yanıtla ÜÇ BÜYÜTÜLMÜŞLERE: Ne güzel dünya peki farzet bu hadise gs lehine olsaydı ortalığı yıkardınız siz varya işinize nasıl gelirse demi...bu ülkede kollanmassanız varya sonunuz en sonki cl ligindeki gibi sonlarda olur hadi oradannnn. 29 15 abayram(malatya): adam ol sen bir malatyalıya onu diyemezsin terbiyesizleşme 1 0 Samet ayvazoğlu : Malatya da ki macta andone nin penaltısını neden vermediler 0 0 Yüzsüzsünüz: Ne olacaklara bakma altından kalkmazsınız 0 0 1958: Peki kupa maçındaki fegulinin kırmızısı ne olacak? 0 0
  • an: var galatasaraya var ahlaksızlar 8 3 Yanıtla
  • taraftar: Galatasaray şampiyon olmassa batar bunu her kez biliyor onun için şampiyon olmak zorunda adalet bu futbolda yazık Geçen sezona bakın ne oldu var kayıtları var diye şampiyon oldular bu yılda hakemler şampiyon yapacak 6 4 Yanıtla
  • FUTBOLUN KATİLİ TFF !!: 1.MALATYANIN 100% PENALTISI VERİLMEDİ ! 2.FEGULLİ-GÖKHAN TÖRE İKİSİNE SARI KART DOĞRU AMA HADEBE GS FUTBOLCUNUN YÜZÜNE ELİNİN DEĞMESİ POZİSYONUNDA SARI KART GÖRÜYOR AYNI POZİSYONDA FEGULLİ MALATYALI FUTBOLCUYA YAPIYOR KART YOOOOK ! NEDEN ÇÜNKÜ 2. SARIDA ATILACAK 3.MALATYANIN KULLANDIRILMAYAN PENALTISI 4 BÜYÜKLER DEN HERHANGİ BİRİNE VERİLSE ÇOKTAN GOL DÜ VE BU KADAR İRDELENMEZDİ !! ALLAH BELASINI VERSİN TÜRK FUTBOLUNU KATLEDENLERİN YAZIK !!!! 6 4 Yanıtla
  • adsız: başkanın yüzünde malatyaspor 1 lige gidecek ali koç kumpasa getirdi helal olsun depremde insanlar ölseydi başkan sevinirdi. çünkü cebini parayla doldururdu.artık maçları protesto etik gitmiyeceğiz maçlara başkan özür dilemeyene kadar bu olayı malatyada benim gibi düşüne 100lerce insan var.maçlara gitmiyoruz diyorlar.insanlara deyer vermeyenler sadece paraya kul olanlar gitsin maçları izlesinler.saygılar 5 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu 2023'te büyük başarılar elde etti
    22:05 Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu 2023'te büyük başarılar elde etti

    Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu Başkan Vekili Abdurrahman Akyüz, 2023 yılını tarihi başarılarla kapattıklarını ve 2024'te ulusal ve uluslararası şampiyonalarda büyük madalyalar peşinde olacaklarını belirtti. Akyüz, federasyonun geçen yıl Avrupa Şampiyonası'na ev sahipliği yaparak takım halinde Avrupa şampiyonu olduğunu ve Dünya Wushu Kung Fu Şampiyonası'nda da dünya takım şampiyonluğunu elde ettiklerini söyledi. Ayrıca, Çin'de yapılacak olan dünya şampiyonasına milli takımı göndereceklerini ve 2024 Avrupa Şampiyonası'na da takım oluşturduklarını belirtti.

  • A Milli Kadın Hentbol Takımı Karadağ ve Sırbistan maçlarına galibiyet için çıkacak
    22:01 A Milli Kadın Hentbol Takımı Karadağ ve Sırbistan maçlarına galibiyet için çıkacak

    A Milli Kadın Hentbol Takımı Başantrenörü Costica Buceschi, Avrupa Hentbol Şampiyonası 6. Eleme Grubu'ndaki Karadağ ve Sırbistan maçlarına kesinlikle galibiyet için çıkacaklarını söyledi. Buceschi, takımın Avrupa Şampiyonası'na katılma hedefine ulaşmak için iyi bir oyun sergileyeceklerini belirtti. Milli hentbolcular da Avrupa Şampiyonası'na gitmeyi tek hedef olarak görüyor ve seyircinin desteğinin önemini vurguluyor.

  • Galatasaray, Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladı
    21:43 Galatasaray, Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladı

    Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada Antalya'da, Hatayspor maçı hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Antrenman, Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirildi.

  • Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi
    20:35 Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi

    Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Antalya'da düzenlenen Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi. Sönmez, Alman raket Ella Seidel'i yenerek çeyrek finale adını yazdırdı. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez'in performansı Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş tarafından övgüyle karşılandı.

  • Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor
    20:31 Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda oynayacağı Konyaspor maçı için antrenmanlarını sürdürüyor. Abdullah Avcı yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular rejenerasyon, kuvvet, koordinasyon ve çabukluk çalışmaları yaptı. Antrenman şut ve dayanıklılık çalışmasıyla tamamlandı.


Advertisement