Malazgirt'te Güvenlik Korucuları Yemin Etti - Son Dakika
Güncel

Malazgirt'te Güvenlik Korucuları Yemin Etti

Malazgirt\'te Güvenlik Korucuları Yemin Etti

Muş’un Malazgirt ilçesinde yeni göreve başlayacak olan 9 güvenlik korucusu için yemin töreni düzenlendi.

08.02.2018 17:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muş'un Malazgirt ilçesinde yeni göreve başlayacak olan 9 güvenlik korucusu için yemin töreni düzenlendi.

Malazgirt Öğretmenevinde düzenlenen tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Törene Vali Aziz Yıldırım, İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, İl Jandarma Komutanı Albay İsmail Şahin, Malazgirt Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Soner Kırlı, kamu kurum amirleri, muhtarlar ve korucuların aileleri katıldı. Burada bir konuşma yapan Vali Aziz Yıldırım, güvenlik korucularının canları pahasına güvenliği sağlayacaklarını kaydetti. Vali Yıldırım, "Biz diyoruz ki 'her Türk asker doğar.' Bütün ömrümüz boyunca bir asker gibi yaşamasını biliriz. Vatanımızı, namusumuzu, bayrağımızı ve ezanımızı korumak için her şeyi yapacağımıza, en kıymetlimiz olan canımızı bile feda etmekten çekinmeyeceğimize herkesin önünde bir defa daha şahadet getirdik. Bu güvenliği sağlayabilmek için bizim de Türkiye Cumhuriyeti Devleti sınırlarında askeriyle, polisiyle, jandarmasıyla güvenliğimize sahip çıkmaktayız. Bu toprakların ve devlet nizamının korunması için elimizden gelen bütün gayreti sarf edeceğiz" dedi.

Güvenlik korucuları ise, girdiği mülakatları başarıyla tamamladıklarını dile getirerek, "Vatanı sevmek, imandan gelir. Bizler vatanımız, milletimiz, bayrağımız ve bütün ümmet-i Muhammed için gönül verdik. Güvenlik korucusu olarak hiçbir terör örgütüne geçit vermeyeceğiz. Bu vatanı 24 saat bütün gücümüzle koruyacağız" dediler.

Yapılan konuşmaların ardından güvenlik korucularına başarı belgelerini Muş Valisi Azizi Yıldırım vererek yeni görevlerinde başarılar diledi. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Malazgirt'te Güvenlik Korucuları Yemin Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement