Malazgirtli Avcılar Sertifika Aldı - Son Dakika
Güncel

Malazgirtli Avcılar Sertifika Aldı

Malazgirtli Avcılar Sertifika Aldı

Muş’un Malazgirt ilçesinde, avcılık kursuna katılan kursiyerler sertifikalarını aldı.

11.11.2017 09:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muş'un Malazgirt ilçesinde, avcılık kursuna katılan kursiyerler sertifikalarını aldı.

Muş Orman ve Su İşleri Müdürlüğü Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü, Malazgirt 1071 Avcılar ve Atıcılar Derneği ile Halk Eğitim Merkezi'nin birlikte düzenlediği kursu başarıyla tamamlayan 19 avcı sertifika almaya hak kazandı. Muş Orman ve Su İşleri Bölge Müdürlüğü Mühendisi Umut Can, Malazgirt HEM Müdürü Fehim İbek ile Malazgirt 1071 Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı Fatih Yağcı belge dağıtım törenine katıldı. Geçtiğimiz aylarda başlayan kursu tamamlayan 19 kursiyere sertifikalarını Malazgirt HEM Müdürü Fehim İbek törenle verdi.

Malazgirt 1071 Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı Fatih Yağcı, "Kursumuza katılan ve destek veren herkese teşekkür ediyorum. Kursumuz 32 saatlik bir kurstu. Toplam 19 Malazgirtli avcı kardeşlerimiz katıldı. Bu kursumuzda tüm avlanma tekniklerini, ilk yardım tekniklerini ve yaralı yaban hayvanlarına nasıl yardımcı olabiliriz diye birçok teknik bilgi sahibi olduk. Böyle faydalı ve eğitici kursların açılmasında bizlere destek olan başta Muş Orman ve Su İşleri Müdürlüğü Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü yetkililerine ve Malazgirt HEM Müdürü Fehim İbek'e çok teşekkürlerimi sunarım." şeklinde konuştu.

Ayrıca Malazgirt 1071 Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı Fatih Yağcı, Muş Orman ve Su İşleri Müdürlüğü Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından Muş ve Malazgirt ilçesi fahri av müfettişi olarak seçildi. Başkan Yağcı'ya belgesini Muş Orman ve Su İşleri Bölge Müdürlüğü Mühendisi Umut Can takdim etti. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Malazgirtli Avcılar Sertifika Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement