Maldini, Hakan Çalhanoğlu'nun biletini kesti - Son Dakika
Spor

Maldini, Hakan Çalhanoğlu'nun biletini kesti

İtalyan devi Milan'ın yeni Sportif Direktörü Paolo Maldini, milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nu gelecek sezon için takımdan göndermek istiyor.

21.06.2019 11:32  Güncelleme: 15:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz günlerde efsane olduğu kulübe Sportif Direktör olarak geri dönen ve Milan taraftarlarını bir hayli sevindiren Paolo Maldini'nin önümüzdeki sezon kadroda düşünmediği isimler belli oldu. Ezeli rakibi İnter'in 1 puan arkasında ligi bitirerek Şampiyonlar Ligi biletini alamayan Milan, Maldini önderliğinde transfer çalışmalarına başlarken, 50 yaşındaki yöneticinin ilk adım olarak Madrid'e gittiği ve Dani Ceballos - Borja Mayoral'in işini bitirmek için Real Madrid yönetimiyle masaya oturduğu belirtildi.

Maldini, <a class='keyword-sd' href='/hakan-calhanoglu/' title='Hakan Çalhanoğlu'>Hakan Çalhanoğlu</a>'nun biletini kesti

HAKAN ÇALHANOĞLU TARAFTARLARI MEMNUN ETMEDİ

Geride bıraktığımız sezon oynadığı futbolla sert eleştiriler alan, hatta satış listesine konan milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nun Paolo Maldini'nin planları arasında yer almadığı ortaya çıktı. Milan'da 45 maçta 4 gol 9 asistlik performansıyla taraftarları kesmeyen Hakan'ın Maldini ve Boban'ın kararıyla eşyalarını topladığı belirtilirken, tecrübeli futbolcunun Almanya ve Türkiye'den teklifler aldığı ifade edildi.

HAKAN GİDECEK OZAN KABAK GELECEK

Bu sezon Juventus'un hegemonyasını yıkmak isteyen köklü kulübün transfer yatırımlarına son sürat devam edeceği öğrenilirken, Milan'ın Ozan Kabak'la da yakından ilgilendiği biliniyor.

Maldini, Hakan Çalhanoğlu\'nun biletini kesti

Son Dakika Spor Maldini, Hakan Çalhanoğlu'nun biletini kesti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • HAKKI: milli maçta gördük bitmişki çalhanoğlu bi frikiği vardı oda yok artık normal göndermeleri. 1 numara olcam demiyo kimse nasip olmadı bize yoksa boş durmazdık hep antrenman hep antrenman 3 0 Yanıtla
  • TUNÇ06: FB GEL NASILSA DÖKÜNTÜLERİ TOPLUYOR SEN DE KATIL... 0 0 Yanıtla

Advertisement